Kamara, mesaj emotionant pentru fiul sau: Leon ma invata ca imposibilul ramane imposibil pana devine posibil

/ / Modificat: 2020-12-14
Kamara, mesaj emotionant pentru fiul sau: Leon ma invata ca imposibilul ramane imposibil pana devine posibil

Fiul lui Kamara face progrese in lupta cu boala de care sufera inca de la nastere. Cantaretul si sotia sa, Oana, au incercat sa faca tot posibilul pentru a-i oferi lui Leon sansa la o viata normala. Au apelat la cei mai buni medici din lume pentru a-l face bine.

 Leon a dat dovada de multa vointa, iar tatal sau este mandru ca fiul sau lupta pentru o se vindeca si face progrese uriase, desi a fost supus pana acum la sase interventii chirurgicale. Kamara a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de socializare si ii indeamna pe toti parintii sa aiba putere. 

"Buna sa va fie inima

Fiecare poveste are un Erou. Adevaratul erou in toata povestea noastra, e Leon. Noi suntem doar "aia doi" de pe margine, care il incurajam. Puteti sa ne spuneti: suporteri, antrenori si finantatori, dar el duce greul, el alearga acolo pe teren. Ma gandesc la Leon ca la un sportiv de performanta care face 4 ore de antrenament pe zi. Ma uit la el cu admiratie cum trage de trupul lui firav dar incredibil de puternic, ca sa faca progrese. stie pentru ce lupta, stie ca tot ce face e pentru binele lui si asta il motiveaza si mai mult, zi de zi.

Nu stiu daca eu in locul lui as fi putut sa fac la fel. Leon ma invata ca imposibilul ramane imposibil pana devine posibil. si pasii lui spre a sta in picioare imi dovedesc zilnic acest lucru. Bunul Dumnezeu ne arata o alta Minune. Numai El putea sa puna atata putere, atata dragoste si bunatate intr-un trup atat de mic si totusi voinic. Dragi parinti, voi care treceti printr-o asemenea experienta de viata si nu numai, luptati alaturi de copiii vostri, in fiecare dintre ei, sta o Minune, un Erou. Atunci cand simti ca ati ajuns la capatul puterilor, uitati-va in ochii lor si asa va veti da seama ca sunteti  abia la inceput de drum. Calatorie placuta...", a scris Kamara pe Facebook. 

Leon sufera de tetrapareza spastica

Fiul lui Kamara a fost diagnosticat la scurt timp de la nastere cu tetrapareza spastica, o forma grava de paralizie cerebrala care este cauzata de o anumita leziune sau boala si are ca rezultat pierderea partiala sau totala a utilizarii trunchiului si a membrelor. In general, atat nervii senzoriali, cat si cei motorici sunt afectati, ceea ce inseamna ca se pierde atat senzatia, cat si controlul acelei parti a corpului.

”Cand Leon s-a nascut au fost niste probleme. Are o forma de paralizie cerebrala si mi-a fost foarte greu. Nu stiam pe cine sa dau vina, nu voiam sa caut o vina. E foarte greu sa accepti ca copilul tau are probleme sau ca e mai special. Eu am observat la nastere. S-a nascut la 36 de saptamani si probabil din cauza ca nu l-au bagat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din aceasta cauza au aparut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evolutie, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, inca nu merge, nu e independent.  Eu am ales sa stau langa Leon timp de 3 ani, nu faceam altceva”, declara Oana, sotia lui Kamara, in 2018.

Articole recomandate

Citeste si despre