Jojo, marturisiri sincere despre cum este in rolul de mamica

/ / Modificat: 2022-10-27
Jojo, marturisiri sincere despre cum este in rolul de mamica

Jojo este o mamica implinita si fericita, iar cei doi copii ai ei, Achim si Zora, o fac sa zambeasca in fiecare zi. Inainte de a deveni mama, actrita si-a propus un anumit lucru pe care sa il faca pentru copiii ei si se pare ca a reusit. Vedeta a povestit recent, intr-un interviu, cum este ea in cel mai important rol din viata ei: acela de mama.

Jojo, pe numele ei Catalina Grama, a jucat numeroase roluri de-a lungul carierei, insa cel care o provoaca cel mai mult este acela de mama. Achim si Zora, cei doi copii ai sai, ii fac viata mai frumoasa in fiecare zi. Actrita este o mamica implicata si reuseste sa fie exact asa cum si-a propus inainte sa aiba copii.

Majoritatea femeilor isi fac proiectii cu privire la maternitate, inca dinainte de a deveni mame. De multe ori, planurile se schimba pe parcurs si nu toate reusesc sa fie asa cum si-au propus in calitate de parinti. Jojo are cateva reguli pe care le aplica in cresterea copiilor si care o ajuta sa le ofere educatia pe care si-a dorit sa le-o dea.

Actrita a povestit ca ambii copii ai sai au mostenit simtul umorului si stiu sa fie ironici si sa faca haz de necaz, atunci cand este cazul. Jojo reuseste sa fie o mamica amuzanta, chiar daca uneori este nevoie sa dea dovada de fermitate, pentru a se impune in fata copiilor sai.

”Consider ca sunt o mamica echilibrata si iubitoare. Nu sunt genul acela de mama severa, insa stiu sa fiu ferma atunci cand este nevoie, in beneficiul copiilor mei. In general, sunt foarte de acord cu tot ceea ce fac ei si ii las liberi. Sunt atenta la nevoile, cerintele, dorintele lor si la lucrurile pe care nu le inteleg inca pentru a avea parte de o dezvoltare armonioasa si frumoasa. Cred ca sunt o mamica simpatica si foarte ok. Si… important, sunt o mamica cu mult umor. Eu si Paul i-am crescut asa, au un simt al umorului deosebit. Stiu sa fie ironici, simpatici si sa faca haz de necaz. Mi-am dorit mult asta. Asa ca in prim plan, as zice, sunt o mamica cu umor”.

Jojo a marturisit ca se regasete extraordinar de mult atat in Achim, cat si in Zora.

„Amandoi seamana foarte mult cu mine. Au trasaturi asemanatoare cu mine si mama mea, desi nu au ochii albastri, ci caprui. Au mostenit multe alte lucruri pe partea de trasaturi de caracter. Sunt amandoi foarte sensibili, dar puternici in acelasi timp. Sunt mici artisti, fiecare pe zona lui. Seamana si ma regasesc in ei. Imi place ca imi retraiesc copilaria prin ei. Mi-am dorit extraordinar de mult sa fiu mama si consider ca sunt cea mai mare binecuvantare a vietii mele. Sunt recunoscatoare pentru asta”, a spus actrita despre ce doi copii ai sai, intr-un interviu pentru TV Mania.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rolul de parinte Mamici celebre

Articole recomandate

Citeste si despre