Iuliana Beregoi a absolvit clasa a XII-a. La ce facultate vrea sa mearga

/ / Modificat: 2023-06-05
Iuliana Beregoi a absolvit clasa a XII-a. La ce facultate vrea sa mearga

Iuliana Beregoi a inchis inca o etapa din viata ei. Artista a absolvit clasa a XII-a, iar acum se pregateste pentru Bacalaureat. 

Intr-un interviu recent, vedeta a martursit care sunt planurile sale de viitor si a marturisit ca aceasta ceremonie dee absolvire a fost una emotionanta, care a coplesit-o. A spus ca ii va fi foarte dor de aceasta perioada. 

„A fost foarte frumos, am avut mari emoții și știți cum orice copil are sentimentul ăsta: „Mamă, abia aștept să scap de școală!”. Ei bine, fix când am ajuns acolo, la ultimul clopoțel, a fost fix invers. Nu vreau să scap de școală. O să îmi fie dor de colegi, de profesori, de școală în general”, a precizat cântăreața.

In ceea ce priveste planurile de viitor, Iuliana a preferat sa fie rezervarta in declaratii si a spus ca le va spune curand fanilor sai ce facultate a ales. 

„Prefer să nu vorbesc de planurile astea de viitor, fiindcă am mai vorbit și până acum de examenul de clasa a IX-a pe care eu nu l-am avut din cauza pandemiei, de aceea prefer să nu vorbesc despre planurile mele de viitor. O să aflați foarte curând!”, a mărturisit artista.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Liceu

Articole recomandate

Citeste si despre