Iubitul Iuliei Albu, neintelegeri cu fiica vedetei, Mikaela: "Cand nu poate sa faca ce vrea are o problema"

/ / Modificat: 2023-12-11
Iubitul Iuliei Albu, neintelegeri cu fiica vedetei, Mikaela:

Iulia Albu are o relatie cu Mike de mai bine de sase ani. Acesta a renuntat la viata sa din Marea Britanie pentru a fi impreuna cu Iulia. Desi avea un job si o viata stabila acolo, Mike a renuntat la tot pentru a fi alaturi de femeia iubita. 

„I-am spus: «Iubitule, uite care e treaba. Tu ori te muti in Romania, ori ne despartim». S-a uitat la mine si mi-a zis: «O sa ma mut, ce sa fac?». Asa a fost integrat Mike in familia noastra”, a povestit Iulia Albu, in podcastul „La Tocii”.

CITESTE SI: Cine este Mike, iubitul Iuliei Albu. Acesta si-a cerut iertare public pentru comportamentul pe care l-a avut la America Express 2023

El a cunoscut-o pe fiica vedetei inca din primul an de relatie, iar apoi dupa ce s-a mutat in casa Iuliei a avut o relatie apropiata cu Mikaela. Intre timp insa, au aparut si neintelegeri intre cei doi. 

„Mika l-a adorat din prima clipa in care l-a cunoscut. Chiar daca pe parcursul timpului au mai avut neintelegeri, pentru ca neintelegerile sunt firesti si intr-o familie in care sunt mama, tata si copil. Ea este la o varsta destul de dificila. E destul de rebela. Cand nu poate sa faca ce vrea are o problema. Am trecut si noi prin asta, am fost si noi adolescenti”, a mai povestit Iulia Albu, care a fost completata de Mike.

El vorbeste zilnic cu ea in engleza pentru a exersa, ies impreuna in parc, cu rolele sau cu bicicleta, petrec mult timp impreuna.

„As vrea sa o corectez (n.red.: pe Iulia). Nu pe parcursul timpului, ci mai mult in ultimul timp. Pe parcursul timpului nu am avut probleme. A fost chiar o relatie foarte frumoasa”, a explicat Mike, care are multe activitati cu Mikaela.

CITESTE SI: Ce fata frumoasa are Iulia Albu, de la America Express. Mikaela le calca pe urme parintilor sai

  • Foto: Facebook Iulia Albu

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Iulia albu Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre