VIDEO. Irinel Columbeanu, revedere in lacrimi cu fiica lui. Ce surpriza speciala i-a pregatit Irinucai

/ / Modificat: 2024-06-16
VIDEO. Irinel Columbeanu, revedere in lacrimi cu fiica lui. Ce surpriza speciala i-a pregatit Irinucai

Irinel Columbeanu si-a vazut visul devenit realitate. Irinuca a sosit in Romania, asa cum i-a promis tatalui sau. Cu ochii in lacrimi si foarte fericita, Irinuca si-a imbratisat tatal imediat ce a ajuns la aeroportul Otopeni. Tatal sau a asteptat-o pe Irina cu un buchet imens de flori. 

Irinel Columbeanu si Irinuca au plecat in vacanta. Vezi primele imagini!

Irinel Columbeanu si fiica sa au plecat in vacanta, imediat cum aceasta a ajuns in Romania! Cei doi au plecat in Ardeal, la Cluj, acolo unde locuieste nasul lor, Matei Miko. Pentru ca familia Miko au o situatie foarte buna, vor avea grija ca Irinel Columbeanu si Irinuca sa aiba parte de o vacanta de vis timp de o saptamana, potrivit wowbiz.ro.

„Suntem la Cluj. Vom sta la nasul meu toata saptamana. Apoi Irina se va intoarce in America. Irina este acum o domnisoara minunata. A crescut si s-a maturizat foarte mult. Sunt mandru de ea”, a declarat Irinel Columbeanu in exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Am putine emotii, dar incerc sa le depasesc. Sunt foarte bucuros si ii multumesc domnului Cassian, dar si nasului meu, Matei Miko, pentru ca ne ofera aceasta sansa de a fi din nou impreuna. Sper sa vina si Monica. Vom sta o saptamana. O sa vizitam tara si vedem cum ne descurcam. Vom petrece timp si in Bucuresti, unde nasul meu Matei Miko are un apartament", a mai declarat Columbeanu pentru WOWbiz.ro.

irinel columbeanu si irina in vacanta, la Cluj. Sursa foto: wowbiz

Foto: wowbiz.ro

irinel columbeanu si irina in vacanta, la Cluj. Sursa foto: wowbiz

Foto: wowbiz.ro

Irinel si Irina nu vor sta doar la Cluj, ci vor calatori si in alte locuri din tara, inclusiv pe Valea Prahovei, unde vor continua sa petreaca momente speciale impreuna. Din pacate, Irinel nu isi va mai putea vizita fiica in America deoarece are mari probleme de sanatate, iar medicii i-au interzis sa mai zboare cu avionul. 

„Daca nu ar avea un diagnostic grav, ar putea pleca. Dar dupa aceste AVC-uri, nu mai poate zbura cu avionul, deoarece presiunea de la peste 10.000 de metri altitudine nu ii face bine la creier, ii poate pune viata in pericol.

(...) Din pacate, nu mai poate merge in America! (...) A fost invitat la o emisiune, dar nu poate veni decat insotit de o asistenta medicala. In ultima perioada, starea sa de sanatate este destul de fragila, ia un tratament suplimentar si a avut si alte probleme. Trebuie sa manance doar ce are voie", a explicat Ion Cassian, conform Playtech.

  • Surse: wowbiz.ro, cancan.ro, playtech.ro, romaniatv.ro
  • Foto: capturi video wowbiz.ro

Taguri Copii de celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre