Irinel Columbeanu isi implora fiica sa-l viziteze: „Mi-ar placea sa te vad din nou, sa simt ca ai grija de mine”

/ / Modificat: 2024-03-19
Irinel Columbeanu isi implora fiica sa-l viziteze: „Mi-ar placea sa te vad din nou, sa simt ca ai grija de mine”

 

Irinel Columbeanu trece prin clipe de care niciun parinte nu si-ar dori sa aiba parte vreodata. Fiica lui, Irina, nu isi doreste sa se intoarca in Romania, nici macar pentru a-l vizita pe fostul milionar, iar probleme de sanatate nu ii permit nici acestuia sa calatoreasca cu avionul,

Invitat recent in emisiunea lui Cristi Brancu, Irinel Columbeanu i-a transmis un mesaj fiicei lui si a implorat-o sa-l viziteze. Acesta a implorat-o pe Irina sa revina in Romania si sa aiba grija de el, ultima lor intalnire avand loc in vara lui 2023, cand Irinel Columbeanu a calatorit in Statele Unite ale Americii.

„Buna, Irina. Mi-ar placea foarte mult sa te vad din nou, sa stiu ca esti langa mine si sa simt ca ai cumva grija de mine", i-a transmis fostul milionar fiicei sale, in limba engleza. Clipul poate fi vizonat AICI. 

Irinel Columbeanu vorbeste destul de des cu fiica lui, insa stie ca aceasta nu-si doreste sa revina in Romania. Nici el nu poate calatori cu avionul pana in America din cauza problemelor de sanatate. Potrivit VIVA!, adolescenta s-a angajat ca ospatarita, la un restaurant italian din Los Angeles, si are iubit. Irinel Columbeanu spera sa-si cunoasca candva „ginerele" si i-ar placea ca Irina sa se casatoreasca devreme.

„Irina face foarte bine. Corespondez si cu ea destul de des, tot asa, telefonic, lucru care ma ajuta sa nu ii mai simt lipsa. Da (n.r. da, e adevarat ca s-a angajat intr-un restaurant), intr-un restaurant cu specific italienesc din cate mi-a spus. (…) Ea o sa se duca si la colegiu, din cate stiu eu vrea sa devina medic, neurochirurg. Imi este greu din punct de vedere medical sa mai ajung la ea pentru ca nu mai am voie sa zbor cu avionul, ca sa nu mi se intample ceva in timpul zborului, sa mai fac vreun AVC.

Eu as vrea si oricand m-as duce cand ma anunta ea, sa ii cunosc iubitul, adica pe viitorul ginere. Banuiesc ca se va apropia acest moment, pe care vreau sa il impartasesc cu ea si cu mama ei. Eu imi doresc sa se casatoreasca cat mai devreme.

Mi-a zis ca nu mai vrea sa revina in Romania, ca nu vede utilitatea. Ea are GreenCard acum, deci povestea ei americana e de-abia la inceput. Eu o inteleg", a marturisit Irinel Columbeanu.

  • Surse: viva.ro
  • Foto: Facebook, capturi video

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Azil batrani

Articole recomandate

Citeste si despre