Irinel Columbeanu a izbucnit in lacrimi la azilul de batrani. Ce a facut Irinuca pentru el. A fost coplesit de emotii

/ / Modificat: 2023-10-13
Irinel Columbeanu a izbucnit in lacrimi la azilul de batrani. Ce a facut Irinuca pentru el. A fost coplesit de emotii

Irinel Columbeanu trece prin momente foarte grele. Fostul sot al Monicai Gabor si-a pierdut intreaga avere, iar acum locuieste intr-un azil de batrani. 

Prieteni apropiati ai omului de afaceri incearca sa il ajute cum pot, iar patronul azilului a marturisit ca il va tine gratis o perioada. Din pacate, Irinel Columbeanu nu are inca o pensie si nu are cu ce sa isi achite cazarea. 

CITESTE SI: Ce pensie are Irinel Columbeanu. Se fac donatii pentru el, dupa ce a zis ca nu are bani sa plateasca azilul

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu, a aflat si ea de situatia dificila in care se afla tatal sau si a facut un gest impresionant. Adolescenta si-a spart pusculita cu economii si i-a trimis tatalui sau 200 de dolari in cont. 

”Venise cam slabit si avea o stare mai putin buna. Dar acum si-a mai revenit, era mai apatic. Acum vad ca s-a acomodat la noi. Eu stau de vorba zilnic cu el, pentru ca ne cunoastem si de cand a fost tatal dansului internat la noi si dinainte. Decizia de a veni la noi i-a apartinut dumnealui. L-au vizitat si niste prieteni”, spunea Ion Cassian, patronul azilului in care s-a mutat Irinel Columbeanu. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Azil batrani Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre