Irinel Columbeanu a aflat ca fiica sa are iubit: "Ea cu maica-sa vorbeste mai multe, sunt convins"

/ / Modificat: 2024-03-01
Irinel Columbeanu a aflat ca fiica sa are iubit:

 

Irinel Columbeanu a marturisit recent ca fiica sa, Irina, nu mai vrea sa revina in Romania. Irinuca locuieste din 2018 in America, cu mama sa, si nu mai are niciun gand sa se intoarca in tara. Si-a facut o viata acolo, isi castiga singura banii, isi continua studiile si chiar conduce o masina de lux. 

„Este pe picioarele ei (n.r. – Irina). Am si vizitat-o in iulie 2023 si imi pare bine ca am reusit. Am constatat ca este foarte bine ingrijita, atat de catre mama ei, cat si de tatal ei vitreg, ca sa spun asa, e vorba de renumitul Mr. Pink”, a afirmat Irinel Columbeanu.

La doar 17 ani, Irina Columbeanu are aproape tot ce isi doreste. Recent, tatal sau a dezvaluit aceasta are chiar si un iubit. 

„Irina mai are un an si va merge la colegiu. Inca nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relatia ei. Dar nici nu o intreb. Nu e insa din Romania, nu cred. E normal sa aiba o relatie. Cu ocazia asta m-as duce in America. Sa-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine stie Monica. Ea cu maica-sa vorbeste mai multe, sunt convins”, a declarat fostul afacerist pentru Cancan.

Irina Columbeanu, ospatarita la un restaurant italian 

Irinel a marturisit ca fiica lui este foarte ambitioasa. Desi are tot ce isi doreste si chiar conduce o masina de lux, fiica Monicai Gabor a ales sa lucreze intr-un restaurant, ca ospatarita, deoarece vrea sa isi castige singura banii. 

'Irinuca si-a luat permisul si conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu asa mare ca cel al domnului Tzanca. Irinuca m-a ajutat cu bani si a invatat si ea sa faca bani pe munca ei. S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu stiu exact numele, dar nici nu are importanta. Este chelnerita acolo. De asemenea, isi doreste sa se faca profesoara de limba franceza', a spus Irinel Columbeanu.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Adolescenta copii

Articole recomandate

Citeste si despre