Irina Columbeanu si-a schimbat radical look-ul. S-a tuns scurt si a fost premiata la Malibu

/ / Modificat: 2024-03-13
Irina Columbeanu si-a schimbat radical look-ul. S-a tuns scurt si a fost premiata la Malibu

 

Irina Columbeanu a surprins pe toata lumea cu noul ei look. Fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor, in varsta de 17, a renuntat la parul lung si a ales o noua tunsoare. 

Adolescenta traieste de ani buni in America, alaturi de mama ei si a renuntat la retelele de socializare, astfel ca apar foarte rar imagini cu ea pe internet. 

Schimbarea de look i-a schimbat infatisarea si i-a evidentiat trasaturile frumoase. Irina a crescut in lux si a avut intotdeauna ce si-a dorit. Cu toate acestea, ea a ales sa isi castige singura banii si s-a angajat ca ospatarita la un restaurant italin din Malibu. 

Nu l-a uitat pe tatal sau, caruia ii trimite bani, dupa ce a aflat ca a ajuns sa locuiasca intr-un azil dupa ce si-a pierdut intreaga avere. 

Irina studiaza la o scoala din Malibu si a fost premiata

Irina a obtinut rezultate exceptionale si a participat activ la numeroase activitati extrascolare. Fiica Monicai Gabor s-a implicat in organizatia „Boys and Girls Club of Malibu”, iar activitatea ei in cadrul organizatiei a fost premiata recent, dupa cum atesta diplomele publicate de mama sa, Monica Gabor, pe Instagram.

„The Malibu Times” a scris despre Irina Columbeanu si colegii sai: „Patru elevi deosebiti si-au impartasit povestile personale, obiectivele si impactul pe care Clubul pentru Baieti si Fete din Malibu (BGCM) l-a avut asupra lor, la cel mai recent eveniment Youth of the Year, sambata, 24 februarie.

„Imi doresc sa devin chirurg si sa deschid o clinica nonprofit pentru tulburarile de alimentatie, in care femeile, dar si oricine altcineva care a avut probleme legate de imaginea propriului corp, sa invete sa iubeasca, sa pretuiasca si sa aprecieze fiecare centimetru al corpului lor”, a spus Irina pentru The Malibu Times.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mondenitati Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre