Ioana State avea la 16 ani 110 kilograme: "Faceau misto de mine, ma faceau sa ma simt diferita"

/ / Modificat: 2023-12-09
Ioana State avea la 16 ani 110 kilograme:

Ioana State, una dintre cele mai amuzante femei din stand-up-ul romanesc, a vorbit despre perioada adolescentei sale, cand a trecut prin momente foarte grele din cauza greutatii sale. La doar 16 ani, Ioana a marturisit ca avea 110 kilograme, iar in acea perioada a facut cu greu fata criticilor si bullyingului. 

Daca acum greutatea nu o mai afecteaza, vedeta a marturisit ca in adolescenta a fost afectata de faptul ca era grasuta, mai ales in ceea ce priveste socializarea. 

"Acum sunt foarte relaxata legat de greutate, dar nu a fost intotdeauna asa. A fost in perioada adolescentei, si o varsta critica pentru orice fata. Fetele de varsta mea avea iubiti, eu eram fratele lor. (...) La 16 ani aveam 110 kilograme, acum am 109. Faceau misto de mine, ma faceau sa ma simt diferita. La liceu nu ma simteam asa. Glumele se faceau la scoala generala din comuna Dascalu.(...) Imi doream sa fiu cantareata, in liceu mi se spunea Andra Doi pentru ca scopul meu in viata era sa repet inflexiunile ei.(...) M-a ajutat ca sunt plinuta. Ajuta autoironia pentru ca ma pun pe mine in prim-plan si atunci oamenii nu o percep ca si cum am un soi de rautate. (...) Da, atunci eram in depresie, am fost momente grele prin care am trecut. ", a povestit Ioana State in emisiunea La Maruta, de la PRO TV. 

Cum si-a facut debutul Ioana State in stand-ul romanesc 

Ioana a povestit ca si-a facut debutul pe scena de iUmor, unde si-a dat seama ca si-ar dori sa aiba chiar o cariera in acest domeniu. 

„A fost neasteptat, nu a fost ceva premeditat. Eu scriam glume pe Facebook, am mers intr-o competitie de umor, unde am incercat un numar de stand-up comedy. Am fost primita frumos, a fost un succes, oamenii de acasa m-au urmarit pe retelele de socializare, apoi am ajuns in finala pe care nu am castigat-o, dar m-a ajutat mult. Acum am ajuns sa am spectacole in tara, turnee, Sala Palatului. Voi urca alaturi de Micutzu, Bordea si Cortea pe scena, in cele trei zile de show, in luna martie.”, a declarat Ioana State.

Surse: spectacola.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dieta Silueta femei

Articole recomandate

Citeste si despre