Mama Biancai Dragusanu, complet schimbata! Cum arata Madi Dragusanu la 63 de ani si cu ce se ocupa

/ / Modificat: 2023-11-23
Mama Biancai Dragusanu, complet schimbata! Cum arata Madi Dragusanu la 63 de ani si cu ce se ocupa

Pe Bianca Dragusanu o stie o tara intreaga. Insa cand vine vorba despre mama acesteia, Madi Dragusanu, putini stiu cum arata si cu ce se ocupa. 

Cum arata mama Biancai Dragusanu

Desi Bianca Dragusanu posteaza rar imagini cu mama sa, cele doua au o relatie foarte apropiata. 

Madi Dragusanu are 63 de ani si, in urma cu cativa ani, s-a mutat din Calan, Hunedoara, in Bucuresti pentru a fi alaturi de Bianca si de Oana (sora Biancai). 

Anul trecut, mama Biancai Dragusanu a fost consilier la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, din cadrul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale, iar in trecut a lucrat la AJOFM Hunedoara-Deva, unde era expert. In prezent, Madi Dragusanu primeste lunar un salariu de 5.442 de lei, scrie Viva.ro.

In plus, pozele postate recent pe retelele de socializare arata ca la cei 63 de ani pe care ii are, Madi Dragusanu arata foarte bine. Ca si fiica ei, Madi Dragusanu a apelat de cateva ori la medicul estetician. Chiar Bianca a recunoscut, in urma cu un an, ca mama ei si-a injectat botox pentru estomparea ridurilor si si-a pus acid hialuronic in buze, niste interventii necesare, conform vedetei.

  • Surse: viva.ro, cancan.ro, click.ro
  • FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bianca dragusanu

Articole recomandate

Citeste si despre