In ce relatii a ramas Flavia Mihasan cu tatal copiilor sai dupa despartire

/ / Modificat: 2024-03-30
In ce relatii a ramas Flavia Mihasan cu tatal copiilor sai dupa despartire

 

Flavia Mihasan nu se ascunde atunci cand vine vorba despre detaliile personale ale vietii sale! Vedeta a vorbit recent despre provocarile care au venit la pachet odata cu despartirea de Marius, dar si despre modul in care cei doi functioneaza, pentru a le oferi celor doi copii o educatie cat mai buna.

Flavia Mihasan a fost una dintre cele mai cunoscute si apreciate asistente TV din Romania. Aceasta nu doar ca are o cariera impresionanta, ci se bucura si de iubirea neconditionata a celor doi copii ai sai: Tudor si Carol.  

„Vad relatia dintre ei, cum se joaca si ce discutii poarta la 3 si 5 ani. Felul in care se iubesc, lasand la o parte momentele in care se cearta, care fac si ele parte din bucuria de a fi parinte. Sunt momentele astea frumoase si atat de pure si sincere unde se iubesc. Vezi din afara si zici: «Asta este tot!»”, a spus Flavia.

Cu toate ca este despartita de tatal copiilor ei, Flavia sustine ca cei mici nu simt deloc lipsa unei prezente masculine, Marius fiind extrem de implicat in cresterea lor.

„Ne-am impartit sarcinile foarte bine si facem o treaba, zic eu, foarte buna. (…) Weekendul il petrecem impreuna. El este un tata foarte implicat. Avem o relatie, pentru ei, foarte buna, si apropiata, si cu acelasi scop”, a dezvaluit Flavia in cadrul unui interviu la Fresh by Unica.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Flavia mihasan

Articole recomandate

Citeste si despre