Flavia Mihasan s-a despartit de tatal copiilor ei, dupa 5 ani de relatie: "Suntem amandoi prezenti in viata copiilor"

/ / Modificat: 2024-01-24
Flavia Mihasan s-a despartit de tatal copiilor ei, dupa 5 ani de relatie:

Fosta asistenta TV Flavia Mihasan si Marius Moldovan nu mai formeaza un cuplu. Cei doi au pus punct relatiei pe care o aveau de 5 ani, insa continua sa se implice in cresterea celor doi copii pe care ii au impreuna. Dansatoarea si actorul s-au cunoscut la repetitiile pentru show-ul „Mamma Mia”, iar lucrurile au evoluat foarte repede intre ei. La scurt timp, Flavia anunta ca este insarcinata cu primul ei copil.

La putin timp dupa ce a devenit mama, a ramas insarcinata si cu al doilea bebelus. Dansatoarea si iubitul ei au impreuna doi baietei, insa de curand au decis sa se desparta. Cu toate ca nu mai sunt impreuna, se implica amandoi in continuare la fel de mult in cresterea copiilor.

Flavia Mihasan, primele declaratii despre despartire

Vedeta de la Neatza cu Razvan si Dani a facut si primele declaratii cu privire la separare. Ea a spus ca nu s-a schimbat nimic in dinamica familiei, ci doar faptul ca nu mai formeaza un cuplu cu tatal copiilor.

„Totul este foarte bine. Suntem foarte bine, avem o relatie foarte buna. Ne vedem zilnic, efectiv, totul este foarte ok. Nu este nicio tragedie. Tinem unul la celalalt, ne respectam foarte mult. Tot ce s-a schimbat este ca nu mai suntem un cuplu, insa suntem amandoi prezenti in viata copiilor, exact ca inainte.

Ne intelegeam bine si inainte, doar ca acum intr-adevar cred ca ne intelegem si mai bine. Adica suntem foarte bine, totul e ok. O sa plecam intr-o vacanta impreuna. Nu mai suntem un cuplu, dar suntem foarte apropiati si ne vedem des pentru copii”, a declarat Flavia Mihasan pentru Antena Stars.

FOTO: Colaj Facebook/Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Flavia mihasan Divort Despartire parinti

Articole recomandate

Citeste si despre