Ileana Sterp, dezvaluiri incredibile de la nastere. A nascut fara anestezie, avand un bebelus de 4,6kg

/ / Modificat: 2023-05-28
Ileana Sterp, dezvaluiri incredibile de la nastere. A nascut fara anestezie, avand un bebelus de 4,6kg

Ileana Sterp a devenit mama pentru a doua oara pe data de 23 aprilie, atunci cand a adus pe lume un baietel perfect sanatos, cu o greutate de 4,6 kilograme. Recent, sora lui Culita Sterp a vorbit despre nastere si despre motivul pentru care a refuzat anestezia epidurala care este menita sa blocheze durerea din timpul contractiilor.

Ileana Sterp a nascut fara anestezie, avand un bebelus de 4,6kg

Ileana Sterp a vorbit deschis despre cum a fost cea de-a doua nastere. Ea mai are o fetita, pe nume Carla, in varsta de doi ani. Recunoaste ca a doua sarcina a fost cu mult diferita fata de prima. A povestit insa, ca la fel ca si la prima nastere, a refuzat anestezia epidurala deoarece are o toleranta ridicata la durere.

„Damir o avut 4,6 kg… mult, cam mult… si da, am fost cusuta. Si la prima nastere, dar si acum, am fost taiata. Mi s-a spus «Urmeaza sa te taiem un pic» si, apoi, cusuta, bineinteles. Acum, inca am atele, dar se vor duce singure. Cred ca, in maxim o saptamana, nu o sa le mai am", a povestit Ileana Sterp pe canalul sau de Youtube.

Ileana Sterp isi doreste sa contribuie la modernizarea maternitatii de stat in care a nascut

Ileana Sterp a ales, la fel ca si la prima sarcina, sa nasca intr-o maternitate de stat. In zilele in care a fost internata ea a observat ca usile saloanelor nu se inchid si vrea sa ajute la o schimbare in acest sens.

„Sper sa imi ajute Dumnezeu sa pot, pe viitor, sa fac ceva pentru maternitatea asta. Imi doresc foarte mult. Sa incep prin a schimba usile saloanelor, de exemplu, care nu se prea inchid. Este o dorinta foarte mare de-a mea si sper ca Dumnezeu sa ma ajute", a mai spus Ileana Sterp. 

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere al doilea copil Nastere bebelus Anestezie nastere

Articole recomandate

Citeste si despre