Gina Pistol se retrage din televiziune de dragul fetiței sale

/ / Modificat: 2023-02-20
Gina Pistol se retrage din televiziune de dragul fetiței sale

Gina Pistol a devenit mama in urma cu aproape doi ani, cand a adus-o pe lume pe fetita ei, Josephine. Vedeta a fost activa pana in ultima luna de sarcina si nu a luat pauza de la filmari decat inainte de nastere. La scurt timp dupa aceea, a revenit la carma emisiunii „Chefi la cutite”, pe care o prezinta deja de 11 sezoane. A renuntat insa la proiectul „Asia Express”, pe care l-a prezentat timp de 3 sezoane, pentru ca nu mai putea sa plece atat de mult timp de langa fiica ei.

Recent, vedeta a luat o decizie care i-a luat prin surprindere pe fanii ei. Gina Pistol a anuntat ca se retrage pentru o perioada din televiziune, pentru a-i dedica mai mult timp fiicei ei. Josephine implineste in curand doi ani, iar mama ei vrea sa ii fie alaturi la fiecare pas. Din pacate, meseria pe care o are o forteaza sa stea zile intregi plecata de langa micuta, pe platourile de filmare. Din acest motiv, sezonul pe care tocmai l-a terminat de filmat la „Chefi la cutite” va fi ultimul pe care il va prezenta Gina Pistol.

Partenera lui Smiley a anuntat, prin intermediul unei postari pe Instagram, ca va lua o pauza de la televiziune, pentru a avea mai mult timp pentru familie si, mai ales, pentru fetita ei. Gina a tinut sa le multumeasca tuturor celor cu care a facut echipa si sa isi asigure fanii ca nu se retrage definitiv, ci este doar o perioada in care prioritatea ei o reprezinta viata personala.

„Simpaticilor, dupa cum bine stiti, acusi se fac doi ani de cand am devenit mama si am inceput o noua viata. In acesti doi ani in care mi-am continuat si activitatea ca prezentator la Chefi la cutite, mi-am dat seama ca imi doresc sa-mi dedic mai mult timp mie, familiei si in special fiicei mele. Ca si pentru voi si pentru mine acesti ani au fost foarte complicati. Nimic nu a fost asa cum stiam noi. Anul acesta am decis sa-mi inchei povestea cu emisiunea Chefi la cutite si cu o echipa de oameni minunati de la care am invatat foarte multe lucruri despre magia numita televiziune.

Vreau sa multumesc intregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cutite si 3 de Asia Express. (...) Va multumesc si voua pentru ca ati fost alaturi de mine in aceasta aventura minunata a vietii mele. (...)

Simpaticilor, aventura mea continua! Momentan alaturi de cel mai important om din viata mea, Josephine, si in viitor alaturi si de voi! Sa ne revedem cu bine la tv. Pana atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atat de des cat pot! Va pup, Gina”, a scris prezentatoarea pe Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii celebritati Mamici celebre Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre