Gina Pistol, emotii de toamna cu fiica ei. Ce o invata pe micuta Josephine

/ / Modificat: 2023-10-31
Gina Pistol, emotii de toamna cu fiica ei. Ce o invata pe micuta Josephine

Gina Pistol si Smiley sunt doi parinti extrem de implicati in cresterea fiicei lor. Micuta Josephine, in varsta de doi ani si jumatate, are parte de toata atentia parintilor ei, iar mama sa chiar a renuntat pentru o perioada la cariera in televiziune, pentru a o creste. Gina incearca sa o invete pe fetita ei cat mai multe lucruri si sa comunice cu ea cat poate de mult. Cele doua se joaca, se plimba si petrec timp in natura de fiecare data cand au ocazia.

Recent, Gina si Josephine s-au bucurat de o zi superba de toamna si s-au fotografiat intr-o ipostaza originala. Cele doua au imbratisat un copac, semn ca prezentatoarea TV o invata pe fiica ei de mica sa iubeasca natura si sa fie apropiata de ea. “Traieste. Imbratiseaza un copac. Fii recunoscator” - a fost mesajul pe care l-a scris Gina Pistol in descrierea fotografiei.

Ce face vedeta pentru fiica ei

De cand a devenit mama, Gina Pistol este mult mai atenta la stilul ei de viata, dar si la starea sa emotionala. Vedeta a facut o serie de schimbari de cand o are pe Josephine, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Dupa ce a renuntat la emisiunea „Chefi la cutite”, care o solicita foarte mult, vedeta a inceput sa aiba mai multa grija de ea si sa investeasca in sanatate, atat in cea fizica, cat si in cea emotionala.

Intr-o discutie pe retelele de socializare cu fanii ei, Gina a povestit, in urma cu ceva timp, ca este mult mai atenta la problemele de sanatate, a reinceput sa faca sport si merge la terapie o data pe saptamana. In acest fel, reuseste sa se pastreze sanatoasa atat la trup, cat si la minte, sa aiba mai multa rabdare si energie pentru fiica ei.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Emotii mamici Vedete copii Mama si fiica Gina pistol

Articole recomandate

Citeste si despre