Gina Pistol, coplesita de rolul de mama. Vedeta a ajuns la capatul puterilor

/ / Modificat: 2022-08-14
Gina Pistol, coplesita de rolul de mama. Vedeta a ajuns la capatul puterilor

Gina Pistol isi dedica tot timpul cresterii fetitei ei. Micuta Josephine, in varsta de un an si jumatate, este din ce in ce mai activa si isi solicita parintii mai mult ca niciodata. Vedeta a fost intotdeauna sincera si deschisa in ceea ce priveste dificultatile pe care le-a intampinat in viata de mama, iar din cand in cand si-a spus of-ul pe internet.

Gina este mamica cu norma intreaga, de cand a adus-o pe lume pe fetita ei si a lui Smiley. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor in ultimul an si jumatate si s-a dedicat 100% cresterii fetitei ei. Ea si Smiley au vrut sa aiba grija singuri de fiica lor si nu au apelat la bone, bunici sau altfel de ajutoare. Desi au recunoscut ca au o doamna care ii ajuta cu treburile casnice, cresterea si educatia micutei Josephine cade in sarcina lor. Din cand in cand, Gina Pistol vorbeste deschis despre cat de dificila poate fi uneori „meseria” de mama. Prezentatoarea TV nu se sfieste sa le povesteasca celor care o urmaresc pe retelele sociale prin ce dificultati trece, de cand o are pe Josephine.

„Mai, nu stiu ce se intampla, dar nu mai am energie si nu e doar energie din punct de vedere fizic, nu am energie psihic, nu stii cum e, nu reusesc sa ma adun. Oricum sunt putin mai bine in perioada asta, dar am avut asa o… nu stiu ce s-a intamplat, anul asta a fost ciudatel rau pentru mine. (…) Nu stiu daca ati inteles ceva din tot ce am vorbit eu pana acum, din discursul meu, in capul meu are o logica, mai am discursuri din astea pe care le tin cu mine insami, dar nu stiu ce am avut, a fost o perioada ciudatica asa, de aceea nici nu am facut postari pe Instagram, pentru ca pur si simplu nu am avut energie.

Toata viata asta de om mare ma consuma enorm si de cand am devenit mama parca nu mai am timp de nimic altceva. Adica tot timpul fac cumparaturi, ma ocup de casa, gatesc, stau si eu cu copilul. Avem o doamna care ne ajuta, doar ca atunci cand vine la noi sa ne ajute fug repede, e o trauma pe care eu trebuie sa o lucrez la mine.”, le-a marturisit Gina celor care o urmaresc pe Instagram.

Simte nevoia de o vacanta fara copil

Partenera lui Smiley a recunoscut ca simte nevoia sa plece intr-o vacanta, intr-un loc in care sa se poata relaxa si concentra pe nevoile sale. Gina Pistol a precizat, mai in gluma, mai in serios, ca un concediu alaturi de copil nu este, de fapt, concediu, ci doar parintii ingrijesc copilul intr-un alt loc, nu acasa.

„Imi iau tot timpul de lucru, ca sa nu stau, nu stiu de ce fac asta, ma chinui singura si tot timpul sunt ocupata, eu tot timpul am ceva de facut, ca altfel nu ma simt bine daca stau si toata treaba asta de om mare ma consum groaznic. Si poate pentru ca nu am avut concediu, vacanta de ceva vreme, multa vreme, si atunci cand pleci cu copilul in vacanta mi-e foarte greu sa ma gandesc ca as putea sa plec fara copil, pentru ca ma bucur asa cand o avem cu noi, doar ca nu esti, frate, in concediu cand esti cu copilul. Intre noi fie vorba, cand pleci cu copilul in vacanta, aia nu e vacanta pentru parinti, pentru ca practic fac aceleasi lucruri pe care le fac acasa, doar ca le fac in alt loc. Am nevoie de cateva zile doar pentru mine, clar.”, a mai spus Gina Pistol pe Instagram.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rolul de parinte Mama ajutor Vedeta

Articole recomandate

Citeste si despre