Gina Pistol a mers direct la politie dupa nunta. Ce probleme are sotia lui Smiley

/ / Modificat: 2023-06-04
Gina Pistol a mers direct la politie dupa nunta. Ce probleme are sotia lui Smiley

Dupa nunta de vis cu Smiley, Gina Pistol a ajuns direct la politie. Vedeta a marturisit ca este victima unei escrocherii in mediul online. Cineva se foloseste de numele si imaginea ei pentru a promova niste produse pentru slabit. 

Gina a tinut sa dezminta aceste informatii si chiar a luat masuri urgente.

„Oamenii ăia îmi folosesc în mod abuziv și numele, și imaginea. Și, din păcate, este o rețea din asta dubioasă de care nu poți să dai. Și Adda a pățit-o și, la fel. Poliția nu are ce să le facă, din păcate. De ceea ce îmi pare rău este că sunt fete care au cumpărat produsul ăla și au zis că le-a durut capul, au avut stări de amețeală.

Eu nu am recomandat niciodată acel produs. Îmi folosesc în mod abuziv numele și imaginea. Din păcate nu am ce să fac. Nici nu am avut în perioada asta când să mă ocup (n.r.: din cauza pregătirilor pentru nuntă)”, a declarat Gina Pistol, în exclusivitate fanatik.ro.

De ce a plans de fapt la cununia religioasa

Desi s-a zvonit ca Gina Pistol a plans la nunta deoarece tatal sau a venit sa o vada mireasa, vedeta a dezmintit aceste speculatii si a marturisit ca are o relatie civilizata cu tatal sau, si nu el a fost motivul pentru care s-a emotionat la cununia religioasa. 

"Cununia civilă a fost scurtă. Am spus un "DA" cântat, că dacă Andrei nu l-a cântat și l-a spus clar și răspicat am zis să îl cânt eu, după care ne-am dus spre cununia religioasă unde într-adevăr am plâns. (...)

Nu am plâns că a venit tata. Tatăl meu, cu care am o relație civilizată, l-am invitat inclusiv la botezul fiicei mele și a ales să vină și la cununia civilă și la cununia religioasă, ceea ce am apreciat, dar nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele... Vai, tata, fiica mea! NU a fost așa. Nu știu de ce am simți nevoia să subliniez dar nu îmi place...

Am vorbit foarte deschis despre viața mea dar nu-mi place să găsim senzaționalul. Nu a fost niciun senzațional. Suntem doi oameni care se iubesc sincer și am făcut tot posibilul să ne bucurăm de ziua asta, una importantă pentru noi.", a spus Gina Pistol.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Politie

Articole recomandate

Citeste si despre