Video. Doi politisti asista nepasatori si nu coboara din masina pentru a ajuta o fata plina de sange

/ / Modificat: 2019-08-05
Video. Doi politisti asista nepasatori si nu coboara din masina pentru a ajuta o fata plina de sange

O ancheta interna a fost demarata la Inspectoratul de Politie Galati. Doi politisti au fost filmati cand au refuzat sa intervina pentru a ajuta o fata plina de sange, despre care se credea ca a fost victima unui viol, potrivit Mediafax.

Conform unei imagini filmate in weekend si postate pe Facebook, agentii stau in masina de Politie, desi in fata lor se afla un copil plin de sange si in stare de soc.

Oamenii de pe margine le cer ajutor, dar ei refuza sa iasa din masina.

Pana la urma, fata a fost transportata la Spitalul de Copii din Galati, iar persoana care a realizat filmarea a anuntat pe Facebook ca a vizitat-o si confirma faptul ca victima a fost violata.

Atentie, imagini care va pot afecta emotional!

"Fata este internata si a fost operata aseara. Astazi, impreuna cu sotul meu (unul dintre agenti wbc) am fost la spital s am vizitat-o. B, provine dintr-o familie defavorizata parintii ei neputand fi langa ea in aceste momente. B. a fost violata. Maine ne vom duce din nou la spital si de asemenea la centrul de copii in ingrijirea carora se afla ca sa aflam daca organele s-au sesizat, daca nu, personal ne vom duce la sectia de politie! Nu putem lasa lucrurile asa, se putea intampla oricarui copil!!! Nepasarea si delasarea din partea celor care ar trebui sa ne protejeze viitorul tarii ar trebui pedepsita, dar mai ales cel care a adus aceasta copila in aceasta stare. Daca sunt martorii ai acestui incident, va rog, haideti sa ne unim sa o ajutam, sa i se faca dreptate B.!!!”, a scris Doro Yola pe Facebook, potrivit Mediafax.

Politistii vor fi cercetati disciplinar

Cei doi politisti care au refuzat sa intervina pentru a ajuta fata plina de sange, despre care se spune că a fost victima unui viol, sunt cercetati disciplinar.

"Avand in vedere imaginile aparute in spatiul public, Compartimentul de Relatii Publice al Inspectoratului de Politie Judetean Galati este abilitat sa comunice urmatoarele: Conducerea I.P.J. Galati a dispus, inca de ieri, declansarea cercetarii disciplinare fata de cei doi politisti, la finalizarea careia, vor fi dispuse masurile legale care se impun. Minora care apare in imagini a fost transportata la spital, de un echipaj de salvare, iar in functie de rezultatul verificarilor si a raportului de expertiza medico-legala, se va stabili daca aceasta a fost victima vreunei infractiuni," a anuntat IPJ Galati, luni dimineata, conform Mediafax.

"Am dispus masuri ferme de verificare imediata a ceea ce s-a intamplat, urmand ca cei care se fac responsabili sa fie trasi la raspundere, conform legii. Nu vom accepta ca astfel de situatii sa se repete vreodata, atitudinea politistilor implicati fiind inadmisibila. Am cerut fiecarui inspector sef de politie ca, in maximum o saptamana, sa prezinte o evaluare riguroasa a activitatii Inspectoratului, structura cu structura, urmand ca aceasta sa faca obiectul analizei imediate de la nivel central," scrie ministrul intermiar al MAI, Mihai Fifor, pe Facebook.

Purtatorul de cuvant al DGASPC Galati a declarat, la Digi24, ca fata a marturisit ca nu a fost victima unui viol.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Politie

Articole recomandate

Citeste si despre