Gestul uluitor facut de Razvan Simion de ziua fiului sau

/ / Modificat: 2021-11-04
Gestul uluitor facut de Razvan Simion de ziua fiului sau

Razvan Simion s-a despartit deja de ani buni de mama copiilor sai, Diana, insa ramane un tata cat se poate de bun pentru Ianca (17 ani) si Tudor Stefan (10 ani). Dupa o relatie tensionata cu fosta sotie, in perioada in care a format un cuplu cu Lidia Buble, matinalul de la Antena 1 pare sa fi incheiat un armistitiu cu aceasta, cel mai probabil si datorita faptului ca Diana o accepta mai usor pe noua sa iubita in preajma copiilor, decat pe femeia care ii destramase famili.

Razvan Simion, surpriza uriasa pentru fiul lui

Faptul ca Razvan Simion si Diana, fosta lui sotie, au ajuns in sfarsit sa aiba o relatie normala de dragul copiilor, chiar daca fiecare si-a refacut viata, a devenit evident recent, chiar in ziua in care fiul lor, Tudor Stefan, a implinit 10 ani.

Razvan a vrut sa fie alaturi de Tudor chiar de ziua lui si, impreuna cu iubita lui, Daliana Raducan, a mers sa ii duca personal cadoul de neuitat pe care i l-a facut: o motocicleta potrivita pentru varsta lui!

Actuala iubita, la aceeasi masa cu fosta sotie

Bucuria pustiului in momentul in care a vazut surpriza pregatita de tatal lui a fost de nedescris si, in plus, a fost dublata de cea de a-si vedea din nou parintii impreuna, chiar la aceeasi masa.

Diana, fosta Simion, in prezent casatorita cu Radu Bita, a trecut peste orice animozitati avute cu Razvan si cei doi au petrecut impreuna aniversarea mezinului lor, fiecare alaturi de partenerul actual, dar si de fiica lor cea mare, Ianca.

Razvan Simion si-a gasit echilibrul alaturi de Daliana Raducan

Dupa o relatie ce a debutat fulminant cu Lidia Buble, dupa o serie de schimbari majore prin care a trecut in timpul relatiei cu artista si dupa o despartire pe care nimeni nu o prevedea, Razvan Simion pare sa isi fi gasit, in sfarsit, jumatatea. Daliana Raducan este arhitect si prefera sa isi traiasca povestea de iubire cu cunoscutul prezentator cat mai discret posibil.

De altfel, cei doi s-au afisat prima oara impreuna abia la nunta lui Dani Otil cu Gabriela Prisacariu, desi relatia lor era deja mai veche si locuiau de ceva vreme impreuna.

FOTO: Instagram/Tudor Simion

Articole recomandate

Citeste si despre