Gestul pe care l-a facut Mihai Petre pentru fetitele lui. „Incerc asta in fiecare zi”

/ / Modificat: 2022-10-25
Gestul pe care l-a facut Mihai Petre pentru fetitele lui. „Incerc asta in fiecare zi”

Mihai Petre si sotia lui, Elwira, au participat in urma cu mai bine de un an la Asia Express, competitie pe care au si castigat-o. Cei doi au petrecut cateva saptamani bune la filmari, departe de fetitele lor, iar aceasta a fost cea mai mare provocare pentru amandoi. Dincolo de probele dificile din competitie, atat Mihai, cat si Elwira au simtit zi de zi dorul de fetitele lor. Cei doi au declarat, la momentul respectiv, ca au mers in Asia cu acordul lor si ca spera sa nu le dezamageasca.

Acum, la mai bine de un an de cand s-a terminat competitia, dansatorul a facut cateva dezvaluiri despre fiicele lui, dar si despre ce si-a propus sa faca in fiecare zi pentru ele. Mihai Petre a povestit ca fiicele lui nu stiau ca el si sotia sa au castigat competitia si au aflat abia atunci cand finala a fost difuzata la televizor. De altfel, Mihai Petre a filmat reactia fiicelor sale, in momentul in care erau anuntati el si sotia lui drept castigatori.

„Asta a fost genial pentru ca ele au fost motivatia noastra principala. De altfel, am plecat acolo cu acordul lor, altfel nu am fi facut-o. Asta pentru ca fetita mea cea mare, Catinca, este mare fan Asia Express, asa cum suntem si noi. Abia asteptam sa inceapa noul sezon. Nu a stiut nimic pana in ultimul moment, a vazut finala la televizor si chiar avem un filmulet interesant cu reactia ei. A fost geniala reactia ei. Si cand ne-am intors si ne-am reintalnit si cand am vazut ca am castigat. Ma bucur ca am facut-o pentru ca eu simt ca pentru ea era foarte important. O bucurie mai mare, mai rar. Sper ca am devenit eroul ei, in sfarsit. Incerc asta in fiecare zi. De fapt, acesta este scopul meu, sa fiu eroul fetitelor mele in fiecare zi”, a spus Mihai Petre, intr-un interviu pentru Ego.ro.

Dansatorul a mai dezvaluit ca participarea lui si al Elwirei la Asia Express le-a inspirat pe fiicele lor sa inventeze un nou joc. Fetitele cuplului au inceput sa se joace de-a emisiunea, dupa ce au imprumutat de la parintii lor amuletele si ghiozdanele pe care cei doi le-au avut in competitie. Catinca si Ariana mergeau asa prin cartier si se jucau ca participa la Asia Express, precum parintii lor.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre