Gabriela Cristea nu a mai rezistat: "Ma simt sfarsita"

/ / Modificat: 2019-11-29
Gabriela Cristea nu a mai rezistat:

Gabriela Cristea este mama cu norma intreaga. Munceste din greu cand ajunge seara acasa, dupa ce isi termina treaba la emisunea pe care o prezinta. Chiar daca este obosita, ea se ocupa de cele doua fetite, pe care trebuie sa le spele, sa le hraneasca si sa le bage la somn.

Gabriela Cristea are, de obicei, un mare sprijin in sotul sau, insa intr-una dintre seri a fost nevoit sa plece de-acasa cu treaba. Asa ca toate sarcinile au ramas in grija prezentatoarei, si nu i-a fost deloc usor sa se descurce cu fetitele sale. 

Intr-o postare pe retelele sociale, Gabriela Cristea a impartasit cu fanii sai momentele obositoare prin care a trecut. 

gabriela cristea

"Jucat cu fetele, plans fetele, alinat, baie Victoria cu spalat pe par, plans cu muci de la spalatul pe par, joaca in prosop, uscat pe par si plans iara cu muci, consolat, alergat in pielea goala prin toata casa, imbracat intr-un tarziu, vreau papa, nu vreau papa, vreau suzi, nu vreau suzi de cate zece ori fiecare, asezat in pat plus cei 100 de pupicei. S-a linistit, dar nu vrea sa doarma. Repet figura si cu Iris ca sa fie totul complet. In plus alaptat mult, mult...si asta este fata mea cand am terminat si ma simt sfarsita," a scris Gabriela Cristea pe Instagram. 

Taguri Gabriela cristea Fetite Oboseala

Articole recomandate

Citeste si despre