Gabriela Cristea mai are putin si naste. Vedeta, speriata dupa ce i s-a intamplat Andreei Balan

/ / Modificat: 2019-03-11
Gabriela Cristea mai are putin si naste. Vedeta, speriata dupa ce i s-a intamplat Andreei Balan

Gabriela Cristea mai are cateva zile pana cand isi va tine in brate cea de-a doua fetita. Vedeta trebuie sa fie atenta in aceasta perioada.

Mai ales ca medicii au avertizat-o inca de la inceput ca va trebui sa nasca inainte de termen, pentru a evita eventualele complicatii.

Sursa foto: Antena3

Prezentatoarea va naste prin cezariana, pentru ca are trombofilie. Iar dupa ce i s-a intamplat Andreei Balan, vedeta este foarte speriata.

"Eu am un profil care se apropie mai degraba de ce i s-a intamplat Andreei. Am un an si cinci luni distanta intre cele doua operatii de cezariana si de aceea merg destul de des la medic. Andreea a trecut peste ce a greu si o felicit! In cazul meu, apropos de ce spunea Andreea, am fost avertizata inca de la prima vizita la medic, tinand cont de mai multi factori. Eu am 44 de ani si nu trebuie sa uit acest aspect. Eu am o trombofilie si am avut recomandarea medicului sa fac cezariana.Nu voiam sa nasc prin cezariana la prima fetita, dar am avut recomandarea medicului sa nu fac asta. Sunt extrem de monitorizata, deoarece urmeaza sa nasc in doar cateva zile", a spus Gabriela Cristea, potrivit evz.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gabriela cristea Gabriela cristea copil Gabriela cristea sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre