Gabriela Cristea este insarcinata pentru a doua oara

/ / Modificat: 2018-10-26
Gabriela Cristea este insarcinata pentru a doua oara

Gabriela Cristea si Tavi Clonda vor devein parinti pentru a doua oara. Desi cei doi parinti au incercat sa ascunda aceasta veste minunta, Tavi Clonda nu s-a mai putut abtine si a dat marea veste colegilor sai de trupa.

Vestea s-a raspandit rapid. Gabriela Cristea a fost insa foarte discreta si i-a anuntat doar pe sefii sai de la Antena Stars ca nu va mai putea prezenta emsiunea “Te iubesc de nu te vezi”.

Foto: Libertatea

Gabriela Cristea a incercat ani la rand sa ramana insarcinata cu primul sau copil, iar vestea ca acum este din nou insarcinata o face extrem de fericita. Tavi Clonda si Gabriela Cristea si-au dorit cu ardoare al doilea copil. Din pacate insa, Gabriela Cristea a mai pierdut o sarcina.

"Ne-a rupt sufletul in doua! Dar da, se mai intampla. Nu sunt nici prima si nici ultima femeie din lume care pierde o sarcina", a declarat Gabriela Cristea in interviul live pentru revista Viva. "Eu am tot sperat la o minune. Am sunat-o pe doctorita mea si mi-a spus ca se intoarce in Bucuresti abia peste cateva zile. Eu nu voiam sa merg la alt doctor, tot speram intr-o minune. Imi amintesc ca aveam dureri groaznice. Imi gasisem o pozitie, stateam in patru labe pe covor de durere, iar Tavi se uita neputincios la mine", a povestit Gabriela Cristea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete gravide Gravida

Articole recomandate

Citeste si despre