Gabriela Cristea, dezvaluiri despre cel de-al treilea copil. A recunoscut tot, a facut testul de sarcina

/ / Modificat: 2023-04-26
Gabriela Cristea, dezvaluiri despre cel de-al treilea copil. A recunoscut tot, a facut testul de sarcina

Gabriela Cristea a fost invitata recent in cadrul podcastului moderat de Cristina Siscanu, unde a recunoscut ca isi doreste un al treilea copil. Mai mult, ea chiar a recunoscut ca de curand a facut un test de sarcina. 

„Cristina Șișcanu: Știi cum se zice: Unde cresc doi, crește și al treilea. Un băiețel?

Gabriela Cristea: Un băiețel, da... Nu, nu mai este cazul, s-a închis robinetul bine sau nu știu cât de bine, dar nu, nu este cazul. Dar am făcut într-adevăr un test de sarcină, doar că nu au ieșit două liniuțe.”, a fost discuția dintre cele două, în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu.

Tavi Clonda a marturisit si el ca isi doreste sa devina tatic de baiat, însă la fel ca soția lui, artistul a explicat că nu mai este cazul, fiind fericit că are deja 2 fetițe. 

“Într-o viață viitoare poate o să am și băieței. Am un nepot, un fin, am băieței cu care să joc fotbal. Nu mai putem încă unul. Am populat casa, suntem OK așa, nu suntem singuri. Este destul de greu. Mulți se opresc după un copil. Noi am făcut doi. Ce să zic, este OK așa, suntem bine așa cum suntem”, a spus Tavi Clonda, conform Ego.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gabriela cristea Gabriela cristea sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre