Gabriela Cristea, cu fetitele la spital. A tinut sa se afle de la ea motivul

/ / Modificat: 2021-06-03
Gabriela Cristea, cu fetitele la spital. A tinut sa se afle de la ea motivul

Gabriela Cristea a trecut prin multe suferinte pana cand a devenit mama, iar acum Victoria si Iris sunt lumina ochilor ei. Poate tocmai pentru ca s-a luptat multa vreme cu propriul corp, are acum o grija uimitoare de cele mici.

Gabriela Cristea a tinut sa anunte personal ca a ajuns cu fetitele sale la medic. Vedeta TV si sotul ei, Tavi Clonda, sunt parinti extrem de grijulii si sunt adeptii dictonului "e mai bine sa previi, decat sa vindeci". Asa se face ca zilele trecute Gabriela, Victoria si Iris au facut o vizita la medicul pediatru, chiar daca niciuna dintre fetite nu are probleme de sanatate.


Foto: Facebook/Gabriela Cristea

Prezentatoarea a facut un obicei din a merge cu fiicele sale la doctor, chiar daca nu dau semne de boala. Strategia sa nu este menita doar sa le protejeze pe cele mici, ci, probabil, si sa le cultive celor doua increderea in medic, in timp ce alti copii se tem si plang cu orele numai cu gandul la halatul alb si la cabinet.

Fanii, ingrijorati, Gabriela Cristea, optimista

Dupa ce a postat in cateva randuri fotografii cu cele mici in fata cabinetului medical, admiratorii Gabrielei Cristea au inceput sa isi arate ingrijorarea si sa puna intrebari curioase. Vedeta a tinut sa le raspunda acestora si sa spulbere orice urma de indoiala, explicand ca doreste, pur si simplu, sa previna orice posibila problema de sanatate

Ma intrebati mereu de ce merg atat de des cu fetele la medic. Raspunsul este simplu: pentru ca vreau sa previn, nu sa tratez. Prefer sa mergem cu zambetul pe buze la pediatru, iar doamna doctor este atat de rabdatoare si are atata energie, incat reuseste sa le faca fata cu succes celor doua motoare turbo, Victoria si Iris Victoria este mai panicata un pic, dar se relaxeaza cu doamna doctor. Chiar e un super medic pediatru si un super persojnaj. Nu mergem atat de des la medic, dar cred ca nu trec mai mult de 5-6 luni intre consultatii. Acum vom merge in octombrie, pentru ca mai are Victoria de facut un vaccin impotriva hepatitei si tot atunci facem si consultul de rutina.

Certata de fani pentru grija excesiva

Multi dintre cei care urmaresc postarile Gabrielei Cristea au apreciat mesajul sau si au inteles ca preventia este foarte importanta. Au fost, insa, si internauti care nu i-au dat dreptate, iar co-prezentatoarea de la "Mireasa" a avut o replica si pentru acestia:

Poate exagerez sau poate nu. In timp am sa le duc cam la un an la control, dar acum le duc la 5-6 luni. Practic, cand mai avem vaccinuri de facut, facem si vizita de rutina.

Foto: Facebook/Gabriela Cristea

Taguri Gabriela cristea

Articole recomandate

Citeste si despre