Gabriela Cristea a primit interdictie de la nutritionist. S-a ingrasat foarte mult

/ / Modificat: 2018-11-08
Gabriela Cristea a primit interdictie de la nutritionist. S-a ingrasat foarte mult

Gabriela Cristea mai are de asteptat patru luni pana cand va aduce pe lume cea de-a doua fetita a familiei. Vedeta are, insa, o problema. A acumulat multe kilograme in primele cinci luni de sarcina.

"M-am ingrsat vreo 6 kilograme pana acum. E mult. Teoretic cam din luna a sasea ar trebui sa se acumuleze accelerat. Dar nu ma stresez de treaba asta, sunt o femeie ca oricare alta. Mie imi place foarte mult de Eva Longoria care a nascut si s-a facut mai dolofana asa. Si si-a purtat sarcina cu foarte mare mandrie. Mereu il intreb pe Tavi: tie iti mai place asa cum arat? Imi spune: esti superba!" a povestit Gabriela Cristea.

Interdictie de la nutritionist

Vedeta a recunoscut ca nutritionistul sau "a urecheat-o" pentru kilogramele acumulate pana acum si i-a dat interdictie la dulciuri. Nici macar de Craciun nu i-a permis sa se atinga de cozonac sau alte bunatati dulci.

"Am fost la nutritionist si mi-a zis sa nu mai mananc nimic cu zahar. Dar i-am zis: stii ce, sunt gravida. Macar de Craciun sa pot sa mananc si eu o bucata de cozonac si sa beau un pahar cu lapte si a zis nu. Dar i-am spus: ba da. Nu e bine sa mananci zahar. Eu i-am spus in fata: n-o sa fac treaba asta," a marturisit Gabriela Cristea.

Prezentatoarea a primit si alte interdictii de la medic.

"Nu am voie sa car si sa ridic. Deja nu o mai iau in brate pe Victoria, are peste 10 kilograme. O mai tin in brate doar cand stau jos. Ea deja se misca, e destul de complicat sa o tii. Ca sa nu existe riscuri, voi fi monitorizata mai des atunci cand se va apropia data nasterii," a mai spus Gabriela Cristea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gabriela cristea Gabriela cristea insarcinata Vedete sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre