Florin Calinescu a avut cancer de piele. Dezvaluiri cutremuratoare VIDEO

/ / Modificat: 2019-02-25
Florin Calinescu a avut cancer de piele. Dezvaluiri cutremuratoare VIDEO

Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu (62 de ani) a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer de piele in urma cu mai multi ani, insa in prezent este vindecat.

Florin Calinescu, extrem de discret cand vine vorba de viata personala, a acceptat sa sustina o campanie de informare si constientizare privind cancerul de piele. Astfel, vedeta Pro TV a dezvaluit ca la randul lui a primit acest diagnostic si a reusit sa-l depaseasca apeland la microchirurgia Mohs.

Florin Calinescu a fost diagnosticat cu carcinom bazocelular sau, popular spus, cancer de piele. O tumora localizata la nivelul nasului, care semana cu o buba la inceput, care a crescut lent in dimensiune, iar in ultima faza a inceput sa ulcereze si parea ca nu se vindeca.

Florin Calinescu a avut cancer de piele

„Acum vreo cativa ani am gasit o chestie ciudata la nas, m-am prezentat la doctor si era o forma usoara din zona oncologica. Poti sa fii Ioana d’Arc si Hercule la un loc si tot ti se inmoaie putin genunchii. Nu cred ca este cineva de pe planeta asta care sa zica: Ce am?! Cancer?! Misto! Sa desfacem sampania!“, a declarat Calinescu intr-un clip publicat de clinica la care a fost operat, Dr. Leventer Centre din Bucuresti.

Calinescu a precizat ca a ales microchirurgia Mohs pentru ca este cea mai rapida varianta: „Nu mai treci prin teroarea asteptarii, 2-3 saptamani, asa afli pe loc rezultatele biopsiilor si asa poti sa afli pe loc si ca e bine. Asta, psihic, te scuteste de un chin si de un calvar. E o poveste care nu te omoara, dar netratata iti mananca tot tesutul. N-am o problema... pana la oncologic! Acolo intri intr-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimanui“.

Citeste continuara pe KFetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre