Fiul Luminitei Anghel, un elev de exceptie. A terminat clasa a V-a cu media 10

/ / Modificat: 2023-06-20
Fiul Luminitei Anghel, un elev de exceptie. A terminat clasa a V-a cu media 10

Luminita Anghel este tare mandra de fiul ei, Filip, care a terminat clasa a V-a cu media 10. Vedeta a fost foarte discreta in ceea ce priveste viata sa personala, insa la finalul scolii ea a publicat o imagine cu fiul sau cu coronita pe cap. 

„Foarte mandra de tine, Filip! Sfarsit de clasa a-5-a, cu media 10 si coronita. Un an ce parea greu la-nceput si care s-a sfarsit minunat! Eforturi, olimpiade, emotii si satisfactii. O diriginta grozava, profa de romana! Felicitari, tuturor! Copiii sunt speranta si viitorul acestei tari!”, a scris Luminita Anghel pe pagina ei publica de Instagram.

Filip este unicul fiu biologic al artistei si va implini 12 ani in luna decembrie. Este un copil foarte ambitios si seamana foarte mult cu tatal sau, Silviu Dumitriade, ce-al de-al treilea sot al Luminitei. Luminita Anghel a devenit mama la 42 de ani, cand nici nu mai spera. 

„Filip a venit pe lume cand eu aveam 42 de ani si el m-a tinut si ma tine tanara in continuare. Acum avem un membru nou in familie, un animal de companie si imi da de lucru ca un bebelus. Filip si-a dorit foarte mult sa aiba un catel si ne-am hotarat sa ii oferim acest dar, avand in vedere ca majoritatea activitatilor sunt inchise. 

Tatal lui i-a dat libertatea de la inceput, de cand era mic, sa decida singur si sa isi asume singur daca a gresit si acum este foarte echilibrat”, a declarat artista in pandemie. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Elevi gimnaziu Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre