Fiul lui Cabral si al Andreei Ibacka merge la gradinita, la nici 2 ani! „Ii place foarte mult si asta ne bucura”

/ / Modificat: 2023-10-04
Fiul lui Cabral si al Andreei Ibacka merge la gradinita, la nici 2 ani! „Ii place foarte mult si asta ne bucura”

Cabral si Andreea Ibacka formeaza, fara indoiala, unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz. Formeaza un cuplu de mai bine 15 ani, sunt casatoriti din 2011 si au impreuna doi copii, pe Namiko si Tiago.

Intr-un interviu recent pentru VIVA!, Andreea a dezvaluit cum se descurca in rolul de mama cu doi copii mici, acum de cand acestia merg la gradinita. Desi Tiago are aproape 2 ani, acesta merge deja la gradinita, la grupa „baby”, iar din spusele actritei, s-a adaptat foarte bine si merge de placere.

„Chiar este si primul an pentru Tiago, care implineste doi ani si merge deja la grupa 'baby' de cateva zile. Acum are temperatura si e acasa. Cam asa e in primul an de colectivitate. Trebuie sa se imunizeze. O parte din belele le-am mai patit cu sora lui. Dar trebuie sa le ia si singur in piept acum. Dar ii place foarte mult si asta ma bucura, ca merge cu mare veselie. Dimineata recunoaste locul si cand suntem pe alee o rupe la fuga sa ajunga mai repede la grupa lui. E adevarat ca se si distreaza foarte mult acum ca e inca vreme buna si stau in curte la soare. Mai deseneaza pe asfalt, se dau pe tobogane…”, a marturisit Andreea Ibacka.

La aceeasi gradinita merge si Namiko, asa ca Tiago stie ca se poate baza oricand pe sora mai mare.

„Sunt foarte multumita de gradinita aleasa. Acolo merge si Namiko si e un avantaj sigur, ca ii duc pe amandoi in acelasi loc si ca el se poate baza pe sora mai mare. Si din a doua zi a si dormit la gradinita. Asa mare incredere a prins in doamna Adina, incat a adormit la ea in brate, si dupa vreo cateva minute imi dadea mesaje: 'cum fac acum sa il pun in pat, ca simte?!'. I-am spus: 'Cam 5-10 minute trebuie sa asteptati'. Dupa aceea l-a pus in pat si a dormit doua ore. Deci, copilul e foarte relaxat in mediul de acolo”, mai spune Andreea.

Cum s-au cunoscut Cabral si Andreea Ibacka

Andreea Ibacka a povestit, in urma cu ceva timp, cum l-a intalnit pentru prima data pe Cabral. Cei doi s-au vazut intr-o benzinarie, cu doi ani inainte de inceperea filmarilor pentru telenovela „Inima de tigan”. Actrita a recunoscut ca desi l-a simpatizat mult pe Cabral, n-au avut o conexiune asa buna inca de la inceput.

„El m-a intalnit intr-o benzinarie, cu vreun an-doi ani inainte sa fim colegi in Buftea. Asta a fost inainte sa ne cunoastem oficial. Noi nu am debutat asa clasic, nu au cantat ingerii cand ne-am vazut. In prima faza, eu nu l-am simpatizat foarte tare si n-am avut o conexiune prea buna.

A fost pentru prima oara cand am vazut ca face un gest dragut, aplaudabil, avand pana atunci doar remarci aiurea, rautacioase, nepotrivite, din punctul meu de vedere. Intind mana si el imi zice, ‘Poftim apa, prapadito', a spus Andreea Ibacka, potrivit VIVA!.

  • Surse: viva.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cabral Cabral copii Andreea ibacka copil

Articole recomandate

Citeste si despre