Fiul Iulianei Marciuc si al lui Adrian Enache pleaca la studii in strainatate. Ce facultate si-a ales David

/ / Modificat: 2024-03-19
Fiul Iulianei Marciuc si al lui Adrian Enache pleaca la studii in strainatate. Ce facultate si-a ales David

 

Iuliana Marciuc si Adrian Enache au de ce sa fie mandri! Baiatul lor, David, care este in ultimul an de liceu, are rezultate remarcabile la scoala. Acestea ii permit sa studieze in strainatate si si-a ales o facultate din Olanda. Mama lui a povestit recent ca David a fost admis deja. 

Chiar daca nu a terminat inca liceul, fiul lui Adrian Enache si al Iulianei Marciuc are locul asigurat la facultate. David a aplicat pentru a studia la o universitate din Olanda si a fost admis, dupa cum a povestit de curand mama lui. Moderatoarea a fost invitata intr-o emisiune TV, unde a vorbit, printre altele, si despre viitorul pe care si l-a ales baiatul ei. 

David urmeaza sa plece in Olanda, dupa ce termina liceul, si a fost deja admis la o facultate unde va studia business. Criteriul pentru admitere a fost media primilor ani de liceu, iar David are o medie foarte mare, astfel ca ultimul pas pentru a ajunge la facultate este sa promoveze examenul de Bacalaureat, dupa cum a dezvaluit mama sa. 

"A intrat la facultate in Olanda"

"A facut tenis, a facut squash. (...) A intrat la facultate in Olanda la Creative Bussines. A intrat datorita faptului ca are 9.70 media claselor 9-11. Se asteapta si raspunsul de la BAC, dar am inteles ca unii sunt primiti la facultate cu o conditie pentru nota la Bacalaureat, altii nu. In cazul lui nu a fost primit cu conditie, doar sa ia Bacalaureatul, asta datorita mediei mari. El vrea sa plece pentru ca vrea sa-si depaseasca limitele", a povestit Iuliana Marciuc, in emisiunea Xtra Night Show. 

David este singurul fiu al Iulianei Marciuc, in timp ce Adrian Enache mai are o fiica, pe nume Diana. Prezentatoarea TV si cantaretul de muzica usoara se cunosc din anii '90 si amandoi erau casatoriti la acea vreme. Au inceput sa formeze un cuplu in anii 2000, iar in 2005 a venit pe lume baiatul lor. Adrian Enache a divortat de sotie abia in anul 2009, iar un an mai tarziu s-a logodit cu Iuliana Marciuc. Chiar daca formeaza un cuplu de mai bine de 20 de ani, cei doi nu s-au grabit sa faca nunta. Presa a scris, la un moment dat, ca s-ar fi casatorit in secret. 

FOTO: Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Studii copii Facultate copii

Articole recomandate

Citeste si despre