Fiul cel mic al lui Cristian Topescu, debut pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta

/ / Modificat: 2023-03-26
Fiul cel mic al lui Cristian Topescu, debut pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta

Baiatul cel mic a lui Cristian Topescu isi va face debutul pe micile ecrane, ca moderator. Acesta va prezentat o emisiune al carei format a fost creat chiar de el. 

Tanarul va apărea în fiecare săptămână pe micile ecrane în calitate de moderator si va prezenta în fiecare duminică, de la ora 16:30, emisiunea Vis sau realitate.

„Sunt foarte norocos cu familia în care m-am născut și de la care am învăţat foarte multe, în special despre lumea televiziunii, iar asta m-a ajutat să mă dezvolt şi să ajung în punctul în care sunt astăzi.

Acum un an nu m-aş fi gândit că voi lucra în televiziune, totuşi sunt incredibil de fericit că am hotărât să-mi asum acest risc şi această provocare nouă. Mă simt ca peştele în apă– este cel mai bun mod în care aş putea descrie această experienţă.

În timp ce scriam formatul emisiunii am avut un singur gând: îmi doresc să creez un reality show complet uman, care să ofere un sentiment de siguranţă atât invitaţilor, cât şi telespectatorilor.

Ingredientul principal al emisiunii trebuie să fie autenticitatea”, a mărturisit Sebastian Felix Țopescu pentru tvr1.ro, prima sa invitată fiind cântăreața și fosta concurentă de la Survivor România, Alexandra Stan.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii vedete Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre