Fiul Andreei Mantea, batut la scoala: "E vanat pe ambele picioare, pe manute"

/ / Modificat: 2021-12-17
Fiul Andreei Mantea, batut la scoala:

Fiul Andreei Mantea este un copil foarte cuminte si niciodata nu rispoteaza atunci cand alti copii sunt agresivi cu el. Prezentatoarea TV a marturisit recent in cadrul unei emisiuni ca David este mereu batut la scoala, pentru ca este un copil bland si sare in apararea tuturor colegilor sai. 

Este mandra ca are un copil cuminte si bun, insa pe de alta parte uneori David ajunge acasa cu vanatai pe tot corpul, iar asta o sperie teribil pe Andreea Mantea. 

„Copilul ăsta parcă e coborât din Rai. E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori… Vorbim de lucruri mult mai grave. Picătura care mi-a umplut mie paharul: zicea, nu, mama, că e mic.

Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez.

Dar când e vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu? Eu vreau să se apere. Zice: mama, eu nu pot să lovesc un copil', a povestit Andreea Mantea la Teo Show.

Cu toate acestea, David a marturisit ca isi doreste ca Mos Craciun sa ajunga la toti copii. Din acest motiv este dispus sa dea din darurile sale altor copii care nu au parte de cadouri de sarbatori. 

 „Îmi doresc doar o mașinuță. Vreau să aibă mai mult timp să dea jucării celorlalți copii care nu au jucării', a spus David la Kanal D.

„Mă bucur că este înțelegător. Anul trecut nu era așa. A avut o listă foarte lungă anul trecut. A mai crescut. Mai bine câte o fărâmă de înțelepciune și mă bucură foarte tare.

Articole recomandate

Citeste si despre