Fiica Oanei Roman, afectata de despartirea parintilor ei. „Am gasit-o pe Isa plansa”

/ / Modificat: 2023-02-10
Fiica Oanei Roman, afectata de despartirea parintilor ei. „Am gasit-o pe Isa plansa”

Oana Roman s-a despartit de tatal fetitei ei, in urma cu cateva saptamani. Barbatul a plecat de acasa si, potrivit spuselor vedetei, nu ar mai fi venit sa isi vada fetita, care il asteapta si plange dupa el. Oana si Marius Elisei si-au transmis cateva mesaje dure prin intermediul retelelor sociale, iar vedeta i-a atras atentia fostului ei sot ca este absent din viata fiicei lor dupa despartire.

In orice despartire, copiii au foarte mult de suferit. Micutii nu pot intelege de ce parintii lor nu mai formeaza un cuplu si simt lipsa parintelui care pleaca de acasa. Asa s-a intamplat si in cazul fetitei Oanei Roman, dupa ce tatal ei nu mai locuieste in aceeasi casa. Acum, vedeta i-a transmis un mesaj prin intermediul contului ei de Instagram, argumentand ca barbatul a blocat-o si nu ii poate comunica nimic in mod direct.

Oana Roman a afirmat ca, de cand a plecat de acasa, fostul ei iubit nu a mai venit sa isi vada fiica. Isabela sufera din pricina absentei tatalui ei, pe care l-ar fi sunat de mai multe ori sa vina sa o vada, potrivit spuselor mamei sale.

„Avand in vedere ca fostul meu sot mi-a dat block peste tot si nu ii pot comunica nimic referitor la copilul nostru, ma obliga sa ii transmit public mesajele trimise in ultima perioada referitoare la atitudinea sa vis a vis de Isabela. De duminica pana astazi i-am trimis mesaje. Azi am venit acasa si am gasit-o pe Isabela plansa pentru ca l-a sunat sa-l roage macar sa o ia intr-o zi de la after, sa petreaca un pic de timp cu el. Iar el i-ar fi raspuns sa vada cum se organizeaza, inca nu ii poate da un raspuns”, a scris Oana Roman, pe Instagram Stories.

Vedeta a facut publice si o serie de mesaje pe care le-a trimis catre fostul ei iubit, in care il ruga sa vina sa isi vada fetita, care sufera de dorul lui si ii simte lipsa de cand a plecat.

„Ti-ai batut joc de Isa, te-a asteptat ieri toata ziua, nici macar nu ai raspuns la telefon, te-a sunat de nu stiu cate ori. Sa-ti fie rusine. Isa nu merita asa bataie de joc. Nu ti-ai vazut copilul de peste trei saptamani. Te suna, iti spune ca vrea sa te vada… Te-a asteptat duminica toata ziua, nici macar nu i-ai raspuns la telefon. Este inadmisibil sa te porti in felul asta cu ea. Ea nu are nicio vina si este copilul tau si te iubeste. De ce iti bati joc de ea? E asa greu sa te vezi cu ea macar o ora? Nu sa platesti, nu sa o duci dimineata la 7 la scoala, nu nimic. Doar sa o vezi, sa petreci timp cu ea! Cat de greu poate fi?”, a fost unul dintre mesajele pe care Oana Roman i le-a trimis fostului ei sot.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita oana roman Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre