Fiica lui Mugur Mihaescu s-a logodit! Cum se intelege actorul cu viitorul ginere

/ / Modificat: 2023-10-07
Fiica lui Mugur Mihaescu s-a logodit! Cum se intelege actorul cu viitorul ginere

Sarbatoare mare in familia lui Mugur Mihaescu! Ivona, fiica actorului, s-a logodit recent si a postat, pe retelele de socializare, primele imagini de la cererea in casatorie.

Fiica lui Mugur Mihaesc este stabilita in Marea Britanie, acolo unde iubitul ei, Vlad Gabura, a cerut-o de sotie. Logodna s-a desfasurat intr-o maniera foarte romantica, Vlad alegand orasul Bath, Somerset, pentru a o cere pe Ivona in casatorie, fiind locul unde cei doi s-au cunoscut.

„Logodita in orasul in care a inceput totul”, a scris Ivona, pe Instagram.

Vlad Gabura a publicat, la randul sau, mai multe imagini din momentul in care a cerut-o pe Ivona in casatorie, insa fara a face vreo declaratie.

Cum se intelege Mugur Mihaescu cu viitorul ginere

Mugur Mihaescu este un tata tare mandru si pe buna dreptate! Fiica lui, Ivona, a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset, Anglia, dupa care s-a angajat in domeniul imobiliarelor, in Londra.

Invitat recent la podcastul „Acasa la Maruta”, Mugur Mihaescu a vorbit despre fiica lui si a recunoscut ca se intelege foarte bine cu viitorul sau ginere.

„Ivona are 25 de ani si are un prieten care vine dintr-o familie la fel ca a noastra. Ma inteleg foarte bine cu el, zici ca-i frate-miu, pe cuvant de onoare. Eu sper sa ramana impreuna, acum ei decid, ei stiu care sunt compromisurile vietii lor. Ideea e ca atunci cand tragi linie dupa atatia ani, ca si mine, sa iti dai seama ca este cel mai bun lucru pe care puteai sa il faci.

Eu am fost incantat sa o vad cum se dezvolta ca femeie. Sa fie femeia aia, cum am visat eu conceptul de femeie. Sa fie desteapta, sexoasa, puternica, sa-l aiba pe vino-n-coa, sa fie mandra, sa fie independenta, sa stie sa ierte, sa stie sa pedepseasca. Este cel mai frumos lucru pe care mi l-a putut darui viata. A slefuit-o viata asta si ma-sa. O venereze intr-un fel pentru asta, pentru ce a putut sa faca. Am contribuit si eu, ce-i drept, nu foarte mult, dar cel mai mare rol l-a avut nevasta-mea”, a spus Mugur.

Actorul este casatorit, de aproape 30 de ani, cu Rodica, profesoara de informatica. Se cunosc din 1984, ei fiind colegi de liceu:

„In ’94 ne-am luat, ne cunoastem din ’84. Au trecut 40 de ani de cand ne cunoastem si 30 de ani de cand suntem impreuna. Am fost colegi de liceu. Ideea este sa fii fericit. Nu conteaza cat esti intr-o casnicie sau intr-o relatie, totul este sa-ti gasesti fericirea, sa fii fericit.

Nu sfatuiesc pe nimeni sa fie habotnic, fiecare trebuie sa simta care e rolul lui pe pamant. Si daca tu esti fericit asa si nu regreti, inseamna ca ti-ai atins scopul vietii. Eu mi l-am atins asa. Se intampla sa fie si relatii care dureaza, si relatii care nu dureaza, nu e nici unul mai breaz ca altul la faza asta. La noi in 2024 se implinesc 30 de ani de casatorie. Cert este ca am impartit cu nevasta-mea aceleasi valori, aceeasi crestere, avem aceleasi valori familiale si atunci indiferent ce certuri am mai avut si noi, ce disensiuni, am ramas impreuna”, a declarat Mugur Mihaescu in podcastul „Acasa la Maruta”.

  • Surse: viva.ro, libertateapentrufemei.ro
  • Foto: Facebook, Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre