Fiica lui Meme Stoica, marturisiri cutremuratoare despre lupta cu cancer: "Aveam metastaze la plamani, coloana, os"

/ / Modificat: 2023-07-26
Fiica lui Meme Stoica, marturisiri cutremuratoare despre lupta cu cancer:

Teodora Stoica, unica fiica a managereului echipei de fotbal FCSB, a primit un diagnostic crunt din partea medicilor in urma cu trei ani, pe cand avea doar 24 ani. Tanara a aflat atunci ca sufera de cancer in stadiu avansat, iar recent a facut primele dezvaluiri despre cosmarul prin care a trecut, dar si cum a reusit sa invinga teribila boala. 

Tratamentul pe care l-a urmat in Viena a dat cele mai bune rezultate, insa abia acum Teodora a avut puterea sa vorbeasca despre chinul prin care a trecut. 

"Mi-a fost frica sa vorbesc despre asta, pentru ca nu imi place sa dau putere unei boli. Faceam masaj, cu maseurul de la Steaua, Cocolino, si mi-a spus: "Ai un nodul la gat. Stiai?”. Si am fost la punctie, mi-a luat lichid, am primit mail-ul si am sarbatorit, ca era benign. Am zis, mama, perfect, am rezolvat si problema asta. Dar el tot crestea si am fost la Parhon.

Ma operez - a trebuit sa fie tiroidectomie totala (eliminarea unei parti sau a intregii glande tiroide) ca era malign, ca aveam metastaze la plamani si la coloana, la os. Nu plang… Eu nici n-am stiut de metastazele la os, am aflat dupa mult timp.

Dupa operatie, trebuie sa faci un tratament cu iod radioactiv. Trebuie sa iei o pastila si sa stai patru zile in spital. Singur. Dar eu aveam o mare frica de singuratate si dupa operatie, cand esti vai de capul tau, nu vrei sa stai singur. Am facut de doua ori tratamentul cu iod, dar se vorbea atunci ca trebuie sa-l fac de 6-7 ori, dar am scapat cu doua terapii.

Doctorul care a examinat proba a zis: "Cum se poate asa ceva, la o persoana atat de tanara?". Nu intelegea, nu isi explica. Si, cand pui intrebarea, e destul de rau. Asta a fost problema cea mai mare, jur, cand ii vezi pe cei din jur si te simti vinovat ca tu ai atras asa ceva, uita-te la oamenii astia ce le faci", a povestit Teodora Stoica, in podcastul Acasa la Maruta, scrie viva.ro.

Viata Teodorei s-a schimbat radical 

Tratamentul pe care l-a urmat in Viena a dat cele mai bune rezultate, insa abia acum Teodora a avut puterea sa vorbeasca despre chinul prin care a trecut. 

Acum este vindecata suta la suta si, dupa o pauza indelungata, Teodora a revenit puternica si optimista si decisa sa-i ajute si pe altii. Viata ei s-a schimbat radical din toate punctele de vedere si ii este recunoscatoare lui Dumnezeu pentru ca i-a dat a doua sansa la viata. Gigi Becali i-a transmis un mesaj puternic, care i-a ramas indelung intiparit in minte.

"Nici tatal meu nu era credincios. Si Gigi (n.r. Gigi Becali) ne-a spus: "Asta este un test, o sa treci peste cu bine. Dar asta este toata ideea, sa credeti in Dumnezeu”. Si cumva asa a fost. Odata ce ma rugam si mergeam la biserica, au disparut cumva problemele. Si acum ma bucur de ce am, de clipa prezenta", a mai spus fiica lui Meme Stoica.

  • Surse: viva.ro, libertatea.ro, prosport.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fiica Copii celebritati Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre