Fiica lui Dragos Patraru a implinit 22 de ani! Cum arata copiii prezentatorului emisiunii „Starea Natiei”

/ / Modificat: 2024-01-13
Fiica lui Dragos Patraru a implinit 22 de ani! Cum arata copiii prezentatorului emisiunii „Starea Natiei”

Dragos Patraru, prezentatorul emisiunii-pamflet „Starea Natiei”, devenita virala in online, are o familie extrem de frumoasa! Jurnalistul este casatorit de mai bine de 24 de ani cu Monica, pe care a intalnit-o intr-un taxi. I-a luat o luna sa incerce sa o convinga sa iasa la o intalnire cu el, insa in cele din urma lucrurile s-au legat. La scurt timp dupa ce s-au casatorit, a venit pe lume fiica lor, Andreea. Cinci ani mai tarziu, s-a nascut si cel de-al doilea copil al cuplului, Robert, care are 17 ani acum si este un baschetbalist talentat.

Dragos Patraru este extrem de mandru de copiii lui, iar zilele trecute, cand a fost ziua fiicei lui, Andreea, a postat un mesaj pe Facebook, in dreptul unei fotografii cu aceasta: „Andreuca. Fata buna. 22”.

Dragos Patraru a intalnit-o pe Monica, sotia lui, intr-un taxi. Jurnalistul se afla in masina alaturi de un coleg, care i-a cerut soferului sa opreasca intr-o statie de autobuz pentru a o lua si pe Monica. Pentru Dragos, a fost dragoste la prima vedere. Pentru Monica, in schimb, lucrurile nu au stat chiar asa:

„Nu stiu ce-am facut sa merit asta, dar in toate momentele decisive din viata am avut noroc. Pe Monica am intalnit-o intr-un taxi. Eram cu un coleg care o cunostea, mergeam catre radio, el a oprit masina pentru a o lua pe Monica dintr-o statie de autobuz. El stia ca merge in aceeasi directie. Mi-a luat o luna sa o conving sa ne intalnim, nu voia, iar dupa cateva luni ne mutam impreuna, intr-o garsonier”, a marturisit Dragos Patraru, potrivit kfetele.ro.

  • Surse: viva.ro, kfetele.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii vedete Monden

Articole recomandate

Citeste si despre