Fiica lui Connect-R, actrita la doar 9 ani: "Am fost curajoasa, doar ca a fost foarte frig"

/ / Modificat: 2023-10-26
Fiica lui Connect-R, actrita la doar 9 ani:

Fiica lui Connect-R, Maya, este si ea artista. A mostenit talentele parintilor sai, iar acum face bani la doar 9 ani. 

Recent, Maya si-a facut debutul pe marele ecran, in filmul ”Baieti Destepti”. Micuta a dat dovada de profesionalism si a indurat toate conditiile grele de pe platourile de filmare. A stat ore intregi la filmari si a indurat frigul. Toata echipa a avut numai cuvinte de lauda la adresa Mayei, care s-a descurcat exclent in rolul de actrita.

"Nu mi-a fost greu"

Maya are rolul unei pustoaice, fiica de politist,  care este rapita si tinuta prizoniera de un traficant de droguri: 

”Nu prea am avut emotii. Nu mi-a fost greu. Am fost curajoasa, doar ca a fost foarte frig”, a povestit micuta. Pentru munca ei, Maya a primit si bani.

”Am primit bani, dar deja i-am cheltuit. Ca i-am primit de mult timp”, a povestit Maya pentru ego.ro. 

Connect-R si-a invatat fiica sa aprecieze valoarea banilor si pentru fiecare munca pe care o face ea primeste de la parintii sai o recompensa. 

Cel care a initiat acest obicei a fost Connect-R, care a luat-o cu el si la concerte. Pentru prestatiile ei, tatal a platit-o. 

”A luat-o Relu la mare, a avut cateva concerte si a luat-o cu el, si la sfarsit a luat-o pe scena si a pus-o sa cante la clapa, sa-si cante piesele ei. Le-a cantat super bine. Adica i-a placut. A primit si bani ca na, a prestat. Acum abia asteapta sa mai mearga cu el la concerte", a marturisit Misha. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fiica Vedete copii Actrita

Articole recomandate

Citeste si despre