Fiica cea mica a lui Ilie Nastase, studenta la facultatea pe care a facut-o si Printul William. Emma a avut de sustinut 19 examene

/ / Modificat: 2024-06-10
Fiica cea mica a lui Ilie Nastase, studenta la facultatea pe care a facut-o si Printul William. Emma a avut de sustinut 19 examene

 

Ilie Nastase si fosta lui sotie, Amalia, au de ce sa se mandreasca. Fiica lor cea mica a intrat la o facultate de prestigiu din Scotia, la care au invatat si Printul William si Kate Middleton. 

Emma, fiica lui Ilie Nastase, este studenta

Fiica cea mica a Amaliei si a lui Ilie Nastase ii calca pe urme surorii ei mai mari si a devenit studenta in strainatate. In timp ce Alessia, sora ei mai mare, a ales sa faca facultatea in Franta, Emma s-a indreptat catre o universitate din Scotia. Si nu orice universitate, ci faimoasa St. Andrews, la care au fost studenti si Printul William si Kate Middleton, in urma cu mai multi ani. 

Emma a fost acceptata la facultate in urma cu cateva saptamani si pasul final era sa promoveze si examenul de Bacalaureat. Dupa ce a primit vestea ca poate studia unde isi doreste, fiica cea mica a lui Ilie Nastase a avut de sustinut nu mai putin de 19 examene la finalul liceului. 

Ambele fiice ale lui Ilie Nastase si ale Amaliei au urmat o scoala cu profil international si au invatat dupa programa din strainatate. Astfel, examenul de absolvire a aratat diferit pentru ele, fata de Bacalaureatul romanesc. Emma a scapat deja de emotii si a absolvit liceul cu brio, dupa cum a povestit mama ei. 

”E foarte mult de invatat”

”Emma a fost acceptata la St. Andrews in Scotia, universitatea pe care au urmat-o Kate si Printul Wiliam. Va face antropologie, sociologie si economie. Emma a terminat, in sfarsit, examenele de Bacalaureat. A avut de sustinut 19 examene si a si 'graduat' liceul, adica l-a terminat. A avut petrecerea si ceremonia.

Alessia trece anul lV la facultate la Paris… si Tomita… El trece in clasa a lll-a, dar i se pare foarte mult, deja. A zis: 'De ce atata scoala? Cati ani mai am de scoala?' 'Multi'. E foarte mult de invatat, mai ales in ultimii ani, in anii de liceu si Bacalaureatul acesta, sa dai 19 examene, este greu”, a declarat Amalia Nastase, pentru viva.ro.  

  • Surse: viva.ro
  • Foto: Instagram, Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fiica Copii de celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre