Fiica cea mica a Andreei Balan a avut parte de doua petreceri aniversare

/ / Modificat: 2023-03-07
Fiica cea mica a Andreei Balan a avut parte de doua petreceri aniversare

A fost sarbatoare in weekend in familia Andreei Balan. Fiica ei cea mica a implinit 4 ani si a avut parte de petreceri pe masura. Pentru ca parintii ei sunt despartiti, micuta a fost sarbatorita de doua ori, atat de catre mama ei, cat si de catre tata. Andreea Balan si-a amintit momentele dificile prin care a trecut la nasterea micutei si a transmis un mesaj de suflet, pe Instagram.

Andreea Balan si George Burcea au divortat oficial in urma cu mai bine de un an, dar sunt separati de mai mult timp. Cele doua fetite ale lor, Ella si Clara, au ramas in grija mamei lor, insa petrec timp si cu tatal. Recent, mezina familiei a implinit 4 ani, iar fiecare dintre parintii ei i-a organizat o petrecere pe cinste. George Burcea si Andreea Balan au pus la cale, separat, party-uri cu multe surprize, cadouri si personajele preferate ale fetitei lor. Andreea Balan a organizat o petrecere cu Mickey si Minnie si multe baloane roz pentru fetita ei.

In urma cu patru ani, cand Andreea Balan i-a dat nastere fiicei sale, a trecut printr-un moment extrem de dificil. Din cauza unor complicatii aparute la nastere, artista a facut stop cardiac, iar medicii au fost nevoiti sa o resusciteze. Acum, cantareata si-a reamintit momentul si a scris pe retelele sociale:

„Am avut parte de foarte multe experiente, emotii si trairi in viata mea pana in prezent (bune si rele), dar, de departe, cea mai importanta, frumoasa, dar si grea experienta este cea de acum 4 ani. In ziua de 4 martie 2019 am dat viata si totodata am renascut la viata. Clarita a venit pe lume si inima mea s-a oprit pentru cateva momente, iar Dumnezeu a vrut sa revin la viata si sa am grija de cele doua minuni. Nu am cum sa uit vreodata acele clipe grele, dar sunt recunoscatoare ca mi-au fost date sa le traiesc, deoarece azi sunt mai inteleapta, mai buna, si mai implinita ca niciodata.”.

La randul sau, George Burcea a publicat pe contul lui de socializare imagini cu cele doua fetite si cu iubita lui, Viviana Sposub si a scris in dreptul lor: „Cele 3 bucurii ale mele... Va iubesc de mor si ma bucur de fiecare clipa pe care o putem petrece impreuna! Ii multumesc lui Dumnezeu pentru voi! La multi ani, Clarita!”

Micuta a avut parte de o petrecere-surpriza cu animatorii ei preferati: Elsa si Olaf. Tatal ei a marturisit ca si-a dorit mult sa ii faca fiicei sale aceasta surpriza, inainte de a pleca in America pentru un proiect cinematografic. George Burcea a imbracat costumul lui Olaf, iar micutele au fost incantate peste masura.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Mamici celebre

Articole recomandate

Citeste si despre