Fiica Andreei Marin, indragostita la 16 ani! Cum arata iubitul Violetei Banica

/ / Modificat: 2024-03-15
Fiica Andreei Marin, indragostita la 16 ani! Cum arata iubitul Violetei Banica

 

Violeta Banica, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica, nu mai este o copila! Adolescenta, care urmeaza sa implineasca 17 ani anul acesta, s-a afisat pentru prima data cu un baiat pe retelele de socializare!

Violeta a luat pe toata lumea prin surprindere recent, asta dupa ce s-a afisat pe retelele de socializare mai indragostita ca niciodata. Tanara radiaza de fericire in bratele iubitului ei! Aceasta a postat, pe Instagram, un clip video, chiar pe pagina ei de Instagram, in care se filmeaza intr-o oglinda, in timp ce partenerul ei o tine in brate.

violeta-banica-are-iubit

In dreptul clipului video, Violeta postat a scris si: „Te iubesc”. De asemenea, l-a si etichetat pe iubitul ei, pe nume George, despre care inca nu se cunosc mai multe detalii.

Ce parere are Andreea Marin despre iubitul fiicei sale

Violeta se afla la varsta la care este perfect normal sa se indragosteasca si sa aiba o relatie, iar Andreea Marin este constienta de acest lucru. Bedeta nu este impotriva relatiei pe care o are fiica ei, astfel ca in urma cu doar doua luni de zile, ea vorbea despre momentul in care fiica ei isi va face primul iubit.

„Are 16 ani si e normal la aceasta varsta sa ii placa cineva, sunt deschisa. Cu precautii, insa, asa cum gandeste probabil orice parinte constient si responsabil in aceste vremuri tulburi. Imi place sa o vad fericita si in siguranta.

Aceste lucruri tin de normalitate. Un adolescent trebuie sa aiba si acel zbor spre lucruri facute de unul singur, de a-si capata increderea in sine, si usor, usor, o independenta de a se descurca pe picioarele sale. Dar, bineinteles, atunci cand este nevoie, cu supervizarea parintelui.

Violeta e o tanara care acum are aceeasi inaltime ca si mine, care mai are multe de invatat, e ca un burete care cauta sa absoarba volumul mare de informatii, dar si perseverenta, in acelasi timp. Si-mi seamana…Face si un item de jurnalism, dar gandurile sale sunt la Drept”, a spus Andreea Marin pentru Fanatik.

  • Surse: viva.ro, fanatik.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea Marin Violeta banica Fiica andreea marin

Articole recomandate

Citeste si despre