Este incredibil ce poate face fiica Biancai Dragusanu la doar 5 ani!

/ / Modificat: 2021-12-02
Este incredibil ce poate face fiica Biancai Dragusanu la doar 5 ani!

Sofia, fiica Biancai Dragusanu, petrece foarte mult timp in compania mamei sale si a preluat de la aceasta pasiunea pentru haine, dar mai ales pentru make-up.

Bianca isi petrece cea mai mare parte din timp cu fetita sa si este o mama extrem de atenta si grijulie. Aceasta este in stare de orice pentru ca fiica ei sa fie bine si fericita.

Prin urmare, petrecand atata timp impreuna, micuta a preluat din pasiunile vedetei.

Invitata la Teo Show, Bianca Dragusanu a venit impreuna cu Sofia. Aici a dezvaluit care este cea mai mare pasiune a micutei. Bianca a povestit ca Sofia stie sa se macheze singura si tine foarte mult la imaginea ei. Ba mai mult, aceasta a declarat ca Sofia a rugat-o sa o lase sa o machieze, iar rezultatul a fost unul foarte bun.

“Sofia se machiaza singura, dar vrea sa ma aranjeze si pe mine! Am lasat-o de cateva ori iar rezultatul a fost spectaculos. E foarte priceputa. Mai mult, vrea sa fie imbracata ca mine, insista mereu. Unii parinti stiu ca este fiica mea! Sofia se mandreste cu mine. Si cand ma opreste lumea in mall ea le zice ca sunt mama ei si intreaba: ‘Nu-i asa ca sunt mai frumoasa ca mami?!’”, a marturisit Bianca Dragusanu, in cadrul emisiunii, potrivit cancan.ro.

Bianca Dragusanu, extrem de atenta la sanatatea Sofiei

Avand in vedere contextul actual si varsta micutei Sofia, Bianca Dragusanu este intr-o permanenta stare de alerta. In plus, pe langa coronavirus, in aceasta perioada circula o multime de viroze, dar si grijpa normala. Avand in vedere ca micuta Sofia este extrem de sensibila, Bianca face tot posibilul ca fetita ei sa nu se imbolnaveasca. 

”In perioada asta a anului sunt practic intr-o stare de alerta permanenta. Sofia imi seamana din acest punct de vedere. E foarte sensibila si raceste cu mare usurinta. Din te miri ce! Ce sa fac? Stiu cum e, fiindca si eu cand eram de varsta ei reactionam exact la fel. Asa ca am decis sa apelam la vitamina C, in special, dar si la ajutorul altora, in functie si de recomandarile medicului pentru fiecare sezon”, a declarat Bianca Dragusanu pentru impact.ro.

Foto: evz.ro

Articole recomandate

Citeste si despre