Emotii pentru Andreea Mantea. A ajuns de urgenta cu baietelul la spital. "Nu reactiona la medicamente"

/ / Modificat: 2020-01-03
Emotii pentru Andreea Mantea. A ajuns de urgenta cu baietelul la spital.

Andreea Mantea s-a mutat de luni bune la Instanbul, impreuna cu fiul sau, pentru filmarile la emisiunea pe care o prezinta. Micutul in varsta de cinci ani s-a adaptat foarte bine si foarte repede in Turcia si si-a facut multi prieteni.

David merge la o gradinita cu predare in limba engleza si vorbeste bine si in turca si in engleza.

Andreea Mantea a avut parte, insa, si de clipe mai putin placute, care i-au dat mari emotii. Prezentatoarea a ajus de urgenta cu baietelul sau la spital din cauza unei raceli.

"David a fost racit, a avut febra mare trei zile, si, sincer, m-a pus la pamant. Am mers imediat la spital, fiindca David nu reactiona la medicamente. Oamenii au fost prompti si au avut grija de baiatul meu. Nu am stat insa foarte mult in clinica, fiindca eu sunt cu leacurile babesti, i-am dat de doua-trei ori sirop, i-am pus un supozitor, am vazut ca nu merge treaba, am trecut la otet la talpi, cartofi pe piept si am incercat sa il pacalesc sa faca o gargara cu sare, dar am renuntat pentru ca mi-a fost frica sa nu o inghita. Am mers pe partea aceasta traditionala si gata, in aceste momente, copilul este in regula, vesel. Mi s-a dus si mie teama," a marturisit Andreea Mantea pentru Wowbiz.ro.

"M-am speriat foarte tare"

Aceasta a mai spus ca s-a panicat foarte tare cand si-a vazut fiul bolnav, mai ales ca nu reactiona la medicamente.

"M-am speriat foarte tare, pentru ca sunt tot felul de virusi acum, de boli noi, de extensii ale virusilor care au fost pana acum…. Nu stiu, in copilarie, eu aveam habar de trei boli mari si late, de pojar, de oreion si de varicela. Acum, Doamne, toate bolile copilariei pe mine ma sperie. In primul rand, numele lor. Mana-gura-picior, rozaceea sau mai stiu eu ce, deci sunt tot felul de denumiri si de lucruri care te pun serios pe ganduri. Eu ma sperii foarte repede," a mai declarat Andreea Mantea, pentru sursa citata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea mantea Viroza Spital

Articole recomandate

Citeste si despre