Emotii mari in prima zi de scoala pentru copiii vedetelor

/ / Modificat: 2018-09-13
Emotii mari in prima zi de scoala pentru copiii vedetelor

Emotie, teama, nerabdare si curiozitate. Acestea sunt sentimentele care ii incearca pe cei mici prima zi de scoala, inclusiv pe copiii celor mai indragite vedete autohtone. Luni dimineata, retelele de socializare s-au umplut de imagini si filmulete emotionante postate de Andreea Banica, Anca Serea, Catalina Grama (Jojo) sau Andreea Mantea, cu micutii lor care au pasit pentru prima data in curtea scolii.

Prima zi de scoala pentru copiii vedetelor 

Andreea Banica a fost prima care s-a laudat cu micuta ei scolarita, Sofia Maria, care anul aceste a inceput clasa a IV-a. Artista a marturisit fanilor sai de pe Instagram ca a avut mai multe emotii decat cea mica atunci cand a sunat clopotelul. “Pentru fiecare copil prima zi de scoala este memorabila. Cine credeti ca are cele mai mari emotii?”, a recunoscut artista.

David Maruta, baiatul Andrei si al lui Catalin Maruta, s-a pregatit din timp pentru prima zi in clasa intai. Realizatorul tv si-a dus fiul la frizer cu o zi inainte si l-a insotit pe David luni dimineata, la scoala.

View this post on Instagram

Pregatiti de scoala! ✌️ @marutadavid

A post shared by Catalin Maruta (@catalin_maruta) on Sep 9, 2018 at 9:45am PDT

Catalina Grama (Jojo) l-a insotit pe fiul ei, Achim, la scoala, luni dimineata. Ea a tinut sa marcheze aceasta zi importanta postand urmatorul mesaj “A sunat clopotelul pentru Clopotelul nostru! Sa fie un an scolar linistit si frumos pentru toti copilasii nostri!”.

Extrem de emotionata a fost si prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine”, Andreea Mantea, care pe 10 septembrie l-a insotit pe baietelul ei, David, la gradinita. “As vrea sa impartasesc tuturor la ce emotii ma gandeam eu astazi: cum ar fi sa imi duc si eu baiatul la scoala? Eu l-am dus pe al meu la gradinita, nu se compara emotiile, niciodata. Stau sa ma gandesc oare cata emotie a planat astazi in aer, din partea mamelor, a bunicilor, dar mai ales din partea copiilor. Dumnezeule, imi imaginez ce a fost in sufletul lor”, a declarat Andreea in emisiunea ei.

Un alt copil de vedeta care a inceput scoala saptamna aceasta a fost Antonia, fetita Giuliei Anghelescu. "Antonia incepe cu zambetul pe buze clasa 1! Sa aveti si voi un nou an scolar fantastic!", a scris artista pe Instagram.

Anca Serea si Adrian Sina si-au insotit si ei copiii in pima zi de scoala. Anca a postat pe Instagram o fotografie alaturi de doi dintre cei doi copii ai sai, Sarah si Noah, dupa festivitatea de inceput de an.

Chiar daca Tily Niculae nu a putut fi alaturi de fiica ei, Sofia, in prima zi de scoala, ea a postat un mesaj emotionant pe Instagram. "Ne despart aproape 2000 km intr-o zi importanta din viata ta! Insa iubirea noastra nu se schimba. Iti doresc sa ai un an nou scolar usor si indiferent de ce vei simti SUNTEM ALATURI de tine! Esti un om bun, sincer, vesel! Esti fetita cu cei mai frumosi ochi din lume! Isteata si perfecta asa cum esti! Go and rock&roll in clasa I".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Prima zi de scoala Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre