Elena Udrea, revedere emotionanta cu fiica ei. A petrecut cateva ore cu Eva Maria la Manastirea Ghighiu

/ / Modificat: 2023-09-10
Elena Udrea, revedere emotionanta cu fiica ei. A petrecut cateva ore cu Eva Maria la Manastirea Ghighiu

Elena Udrea a trait clipe emotionante alaturi de fiica ei. Aceasta a primit in sfarsit permisie sa paraseasca penitenciarul pentru doua zile pentru a fi alaturi de fetita ei. 

Elena Udrea a facut in repetate randuri cereri prin care a cerut sa isi vada copila, insa acestea nu au fost acceptate. Ea s-a plans chiar pe Facebook despre aceasta situatie. 

„Este al doilea an in care solicit sa mi se acorde permisie macar de 24 de ore pentru a fi acasa de ziua de nastere a fetitei mele, care luna aceasta implineste 5 anisori, dar mi se refuza acest drept.​ ​Desi legea prevede posibilitatea ca detinutii sa mearga acasa pentru 10-30 de zile anual, tocmai pentru ca mentinerea legaturii cu familia s-a dovedit esentiala in reabilitarea celor care executa o pedeapsa cu inchisoarea, in practica aceasta posibilitatea este aproape inexistenta.

Conducerile penitenciarelor, pornind chiar de la varful ANP, din incompetenta sau comoditate, refuza sa acorde aceste permisii, iar avocatul poporului Renate Weber se face ca nu vede cum legea este incalcata si nu se respecta dreptul legal la permisii! Situatia este cu atat mai grava la Targsor, singurul penitenciar de femei, unde detinutele sunt majoritar mame de copii minori, care au cea mai mare nevoie de prezenta mamei acasa, chiar si doar pentru cateva zile (…)”, a precizat aceasta.

Elena Udrea, doua zile alaturi de fiica ei la Manastirea Ghighiu 

Intr-un final, dorinta Elenei Udrea a fost indeplinita. Vineri, 8 septembrie, ea s-a intalnit cu fiica ei, dupa ce a primit permisie de la inchisoare. 

Reintalnirea emotionanta a avut loc la Manastirea Ghighiu din Prahova. Cele doua au avut trei ore in care s-au putut revedea si strange in brate. Au trait momente speciale, mai ales ca saptamana viitoare Eva Maria va implini 5 ani. 

  • Surse: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita Mama Mama si fiica Elena udrea

Articole recomandate

Citeste si despre