Elena Udrea nu si-a cunoscut soacra: "Sunt curioasa cum e"

/ / Modificat: 2021-01-27
Elena Udrea nu si-a cunoscut soacra:

Elena Udrea si Adrian Alexandrov au o fetita in varsta de 2 ani, care pana acum nu a cunoscut-o pe bunica sa paterna. In cadrul unui interviu recent, Elena a vorbit deschis despre viata sa de familie si a dezvaluit ca nu isi cunoaste soacra.

Elena Udrea a nascut in septembrie 2018, in Costa Rica. Fostul ministru a adus fetita pe lume pe cale naturala, in toiul noptii, cu o luna si o saptamana inainte de data preconizata a nasterii.

"Am fost luati prin surprindere, cand am fost la control. Medicii au aproximat nasterea in 48 de ore si am ramas in spital. La patru dimineata, cand eu deja nasteam, in spital nu erau decat asistentele speriate", a povestit Elena Udrea.

"Am nascut total natural, pe viu. Cand au venit si medicii, in cinci minute am nascut", a povestit Elena Udrea. La scurt timp dupa ce a devenit mamica, Elena Udrea a fost arestata in Costa Rica. Dupa ce a fost eliberata, a revenit in tara. In timpul in care a fost absenta, de micuta Eva Maria s-au ocupat mama Elenei si Adrian. 

Alaturi de micuta Eva nu a putut fi insa mama lui Adrian, care locuieste de ani buni in Italia. 

"Nu ma cunosc cu soacra mea. Asa au fost lucrurile, ea locuieste in Italia, eu doi ani am fost plecata. Cand a venit ea in tara, eu nu eram aici. Acum cand m-am intors, nu a apucat sa vina. Deci, nu o cunosc. Doar ce am vazut-o pe telefon cand vorbeste cu Adrian. Cred ca este o femeie minunata, pentru ca a crescut foarte frumos un baiat. Este mama de doi baieti, foarte reusiti amandoi. Astept sa ne cunoastem. Ma intreb invers, cum o fi sa fii soacra Elenei Udrea? Ma gandesc ca nu este foarte usor! Sunt sigura ca va fi ok. Eu nu am avut niciodata soacra. Mama lui Dorin Cocos (n.red. fostul sot al Elenei Udrea) era moarta cand ne-am cunoscut, deci eu nu am avut ocazia sa-mi cunosc o soacra. Sunt si eu curioasa cum e sa fii nora", a povestit Elena Udrea  in cadrul emisiunii "40 de intrebari cu Denise Rifai".

Taguri Elena udrea

Articole recomandate

Citeste si despre