Elena Gheorghe trage un semnal de alarma, dupa ce a ajuns de urgenta la spital cu fiica sa: „Aveti mare grija!”

/ / Modificat: 2023-03-27
Elena Gheorghe trage un semnal de alarma, dupa ce a ajuns de urgenta la spital cu fiica sa: „Aveti mare grija!”

Elena Gheorghe este foarte discreta atunci cand vine vorba despre familia ei. Din cand in cand, isi pune la curent fanii cu ce fac copiii ei, iar acum le-a dat o veste proasta celor care o urmaresc in mediul online. Vedeta a trecut recent prin clipe dificile, dupa ce fetita ei s-a imbolnavit, si a simtit nevoia sa traga un semnal de alarma. Cantareata a povestit ca a ajuns la spital cu micuta Amelie, dupa ce i-a administrat, la recomandarea medicului, doua tipuri de antibiotice, si niciunul nu a functionat.

Fetita artistei a facut o viroza respiratorie, iar lucrurile s-au agravat. Primele simptome au aparut, dupa cum a spus chiar Elena, in urma cu 3 saptamani. Medicul pediatru i-a prescris fetitei un antibiotic, insa acesta nu s-a dovedit a fi eficient. Nici dupa ce a schimbat tratamentul simptomele nu au disparut, asa ca Elena Gheorghe a mers cu fetita ei la spital, pentru un control amanuntit. Diagnosticul primit a fost unul ingrijorator: pneumonie.

Dupa tratamentul din spital, micuta s-a pus pe picioare, iar Elena Gheorghe a tinut sa transmita un mesaj catre toti parintii. Ea a spus, prin intermediul retelelor sociale, ca virozele care circula in aceasta perioada sunt foarte puternice si i-a indemnat pe parinti sa fie atenti atunci cand cei mici se imbolnavesc si sa trateze cu maxima seriozitate chiar si simptomele banale.

„Aveti mare grija ca circula foarte multe viroze, gripe etc, care dau batai de cap tuturor inclusiv cadrelor medicale. Sunt mult mai agresive, iar spitalele sunt pline de copii. La Amelie a debutat acum trei saptamani cu usoara febra, durere de cap si nas infundat. A doua zi a consultat-o medicalul care ne-a prescris antibiotic.

Dupa o saptamana, simptomele persistau, iar tusea era tot mai suparatoare. Am fost la un control si ni s-a dat un alt antibiotic, dar nici acesta nu a facut fata. Ajunsi iarasi la control, ni s-a recomandat sa ne internam, pentru ca radiografia si analizele ne aratau o pneumonie urata, desi simptomele nu indicau asta. Acum se simte bine, e vioaie si nerabdatoare sa mearga acasa, dar inca este sub tratament”, a marturisit cantareata, pe Instagram.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Copii celebritati Mamici celebre

Articole recomandate

Citeste si despre