Drama cutremuratoare din copilarie a Alexandrei Velniciuc

/ / Modificat: 2020-07-08
Drama cutremuratoare din copilarie a Alexandrei Velniciuc

Alexandra Velniciuc ascunde o drama cutremuratoare din copilarie. Desi pe micul ecran este mereu zambitoare si plina de viata, Alexandra a suferit enorm dupa ce a fost parasita de mama.

Are o cariera de succes, a avut mereu iubirea tatalui, dar nu a stiut niciodata cum este sa cresti intr-o familie ca la carte. Intr-un interviu recent, vedeta a povestit ca a fost abandonata de mama sa pe cand avea doar 2 ani. 

La un moment dat, in copilarie striga pe toate femeile de pe strada „mama”, in speranta ca una dintre ele va fi a ei.

„Alergam dupa femei blonde pe strada si le spuneam mama. Eu am avut mai multe mame, am fost privilegiata. (…) M-am nascut intr-o familie in care cel mai important lucru a fost nu ce profesie au avut, ci faptul ca au suflet. De artisti sau nu, sunt oameni cu suflet”, a spus Alexandra Velniciuc la „Acces Direct”.

"M-a invatat ce inseamna suferinta reala"

Actrita a marturisit ca mama ei a decis sa plece in Italia, iar ca acum nu-i poarta pica, ci chiar ii multumeste pentru decizia luata pentru ca a invatat inca de la o varsta frageda sa fie responsabila si sa se descurce singura.

„Asa, provocandu-mi un soc plecarea ei, m-a mobilizat, m-a invatat ce inseamna suferinta reala, ca eu am plans dupa mama de am rupt. M-a invatat ce inseamna demnitatea in suferinta. stiam ca nu am ce face. Mama traia, dar era acolo”, a povestit Alexandra. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre