Draga Olteanu Matei nu si-a dorit copii niciodata. Ce spunea in urma cu cativa ani

/ / Modificat: 2020-11-18
Draga Olteanu Matei nu si-a dorit copii niciodata. Ce spunea in urma cu cativa ani

Indragita actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata, in urma unei hemoragii digestive, la varsta de 87 de ani. A fost una dintre cele mai apeciate actrite si o emblema a cinematografiei romanesti. A avut o viata tumultuoasa.

A fost casatorita de trei ori, divinzandu-l pe cel de-al treilea sot. Din pacate insa, Draga Olteanu Matei nu a avut copii. In urma cu ani buni, actrita a si explicat motivul. Desi multi au crezut ca Draga Olteanu Matei nu poate face copii, adevarul era ca actrita nu si-a dorit.

„Eu nu am vrut sa fac copii niciodata. Imi sunt foarte dragi, dar nu mi-am dorit pentru ca eu cred o treaba pe care nu vreau s-o spun in public, pentru ca ar fi foarte deceptionate mamele. Dar amintesc un proverb batranesc foarte intelept: Cine are sa-i traiasca, cine nu sa nu-si doreasca. In zilele noastre ar trebui sa ne gandim la partea a doua a proverbului', a spus Draga Olteanu Matei, precizand ca la un moment dat a luat in calcul varianta adoptiei.

"M-am gandit sa adopt un copil cu multi ani in urma, cand nu avem cu ce sa-l tin, dar mi-am dat seama ca nu am timp sa ma ocup de el', spunea actrita la emisiunea „Agentia VIP', moderata de Cristi Brancu.Desi nu a avut mostenitori, actrita a fost vizitata in fiecare zi la spital de nepoti. Draga Olteanu Matei si-a iubit nepotii ca pe proprii sai copii si a avut o relatie foarte buna cu ei.

Distrusa dupa moartea sotului sau 

Desi a fost casatorita de trei ori, Draga Olteanu Matei l-a iubit enorm pe ultimul sau sot, medicul Ion Matei, despre care spunea ca i-a adus fericirea. Casnicia lor a durat 40 de ani, iar moartea lui a daramat-o pe actrita. 

"Sunt suparata. Supararea asta nu va trece niciodata. O sa moara odata cu mine. Va spun sincer ca as fi preferat sa mor si eu odata cu el. Daca exista o mare dragoste, cum am trait eu, ti se pare ca nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiti. Nu a existat niciun secret al longevitatii. Exista oameni destepti si oameni tampiti.

Oamenii destepti se inteleg bine intre ei pana la batranete, isi descopera unul altuia motive de admiratie, lucrurile se incheaga in asa maniera incat unul fara celalalt nu poate sa faca nimic. Asta e dragostea profunda care incepe din tinerete cu atractia fizica si se continua cu iubirea. Ajungi sa il iubesti pe celalalt cu toata fiinta ta, respiri odata cu el, plangi odata cu el, razi odata cu el… Asa a fost viata noastra”, povestea Draga Olteanu Matei, dupa moartea sotului sau.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre