Divorteaza sau nu Florin Dumitrescu? El si sotia lui au doua fetite

/ / Modificat: 2024-02-24
Divorteaza sau nu Florin Dumitrescu? El si sotia lui au doua fetite

 

De cand a anuntat ca se retrage din emisiunea „Chefi la cutite”, chef Florin Dumitrescu se confrunta cu numeroase probleme, atat in spatiul public, cat si in instanta. Bucatarul a fost dat in judecata de postul TV la care a lucrat 9 ani de zile si in prezent are doua procese pe rol. In paralel, in spatiul public si pe retelele de socializare circula tot felul de zvonuri cu privire la el si la familia sa.

In ultimul timp, au aparut tot mai multe articole in presa care sugereaza ca Florin Dumitrescu ar fi divortat in secret de sotia sa, Cristina, cu care are doua fetite. Bucatarul a rabufnit si a tinut sa lamureasca situatia in care se afla. El a publicat pe conturile lui de socializare un filmulet de cateva minute, in care vorbeste despre situatia in care se afla.

Florin Dumitrescu a decis sa puna capat speculatiilor

Chef Florin Dumitrescu a precizat ca nu a divortat si nici nu are de gand, ba chiar se afla in vacanta la schi impreuna cu familia, in timp ce a postat filmuletul.

„Sunt multe de clarificat si sunt multe aspecte pe care nu le pot clarifica fara sa fiu acuzat apoi de cine stie ce. De asta, in conditiile in care ma aflu acum cu procesul pe rol, cu amenintarile de la avocati, notificarile pe care le tot primesc de la avocatii fostului trust cu care am colaborat…

E sensibila povestea, nu stiu cum sa fac cu toate articolele negative din presa din ultima perioada si din video-urile din TikTok care ma dau divortat si tot felul de probleme personale care nu sunt reale”, a spus Florin Dumitrescu intr-un videoclip.

Pentru a le inchide gura rautaciosilor, Florin Dumitrescu a publicat mai tarziu si o fotografie in care apare alaturi de sotia lui, facuta in telecabina. „Atat de divortati... Not! Desi multi si-ar fi dorit asta”, a scris el, ironic, in dreptul imaginii.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mondenitati Divort

Articole recomandate

Citeste si despre